De ce mi-am cumparat un topper pentru saltea

De ce mi-am cumparat un topper pentru saltea


Am 6 luni de zile de cand folosesc un topper pentru saltea si de atunci in fiecare seara somnul meu este mult mai linistit si mai odihnitor.
Sa va spun cum am ajuns sa imi cumpar un astfel de produs. Locuiesc de 2 ani de zile cu chirie. Cand m-am mutat, salteaua de pe pat era noua. Insa, bineinteles ca proprietarul nu a cumparat cea mai buna saltea de pe piata sau macar o saltea confortabila cat de cat, ci a cumparat cel mai probabil cea mai ieftina saltea pe care a gasit-o. A cumparat o saltea cu arcuri care in 6-7 luni deja dadea semne de uzura.

Am ajuns in timp sa nu mai pot dormi. In week-end-uri, cand trebuia sa ma odihnesc si sa lenevesc in pat, trebuia sa stau pe scaunul de la birou pentru ca era mai confortabil decat patul. Incepusem sa am dureri de spate si ma trezeam dimineata mult mai obosita.
Am vrut sa imi cumpar o saltea noua. Insa m-am gandit ca nu va fi simplu sa umblu cu salteaua dupa mine, din moment ce stau cu chirie. In plus, acum am anumite dimensiuni ale patului, cand ma voi muta poate voi avea un pat cu alte dimensiuni.

M-am gandit ce as putea face si am inceput sa intru pe site-uri de saltele sa vad ceva idei. Astfel am gasit topperele de la Saltele-Online.ro. Am comandat un topper pentru saltea potrivit pentru patul meu si dupa ce am primit comanda am inceput sa-l folosesc.
Am ales un topper cu spuma de memorie cu inaltime de 4 cm si densitate de 50kg/m³. E un topper foarte confortabil si imi asigura o pozitie a corpului corecta in timpul somnului.

Initial am fost putin sceptica, deoarece ma gandeam ca o salteluta atat de subtire nu va fi ceea ce imi doream. Insa, mi-am dat apoi seama de faptul ca am facut o alegere excelenta.
Acum am un somn linistit si daca maine trebuie sa ma mut din chirie, strang topper-ul si il transport cu usurinta oriunde.
Daca si tu ai nevoie de un astfel de produs, intra pe Saltele-Online.ro.

+ There are no comments

Add yours