Caietele Leitz – Un caiet modern pentru nevoile clasice!

Caietele Leitz – Un caiet modern pentru nevoile clasice!


Gama de caiete Leitz Complete este alegerea ideala pentru cei care sunt in cautarea unor produse de birou ce beneficiaza de calitate premium. Design-ul modern si clasic al acestor caiete, cu textura fina la atingere si ideale pentru utilizarea de zi cu zi sunt calitati ce au facut din caietele Leitz recomandarea numarul 1 in ceea ce priveste caietele de birou (si nu numai).
Caracteristicile inovatoare, ce asigura organizarea optima a notitelor tale te vor cuceri imediat. Caietele sunt disponibile in forma matematica si dictando in urmatoarele formate:
– Caiet Leitz Complete, format A4 (disponibil in culorile alb, rosu si negru);
– Caiet Leitz Complete, format iPAD (disponibil in culoarile alb si negru);
– Caiet Leitz Complete, format A5 (disponibil in culorile alb, rosu si negru).
O caracteristica aparte a acestor caiete este inchiderea cu elastic, special conceput pentru siguranta documentelor personale, iar suportul lateral pentru instrumentul de scris pastreaza un stilou sau un pix mereu la indemana, pentru facilitate.

Prezentare caiete Leitz:

De asemenea, caietele prezinta si 2 semne de pagina din material textil, pentru accesarea rapida a continutului dorit sau pentru marcarea ultimelor notite trecute pe hartie. Ultimele 8 pagini sunt perforate, pentru separarea eventualelor notite.

Dar beneficiile caietelor Leitz nu se opresc aici: acestea mai prezinta 2 seturi de indecsi adezivi pe interiorul copertei din spate, pentru semnalizarea continutului pe care il considerati important si merita atentia dumneavoastra sau pentru a crea un memento cu task-uri importante/urgente.
Cu buzunare pe ambele coperte, pentru stocarea temporara a documentelor, usurinta in utilizare si utilitatea acestora este garantata. Orice caiet are 80 de coli de inalta calitate, hartia este de culoare ivorie 100 g/m² si este certificat FSC®.

ll_44680000_a2_150_1801_1392

O alta recomandare se indreapta catre caietele din gama Leitz Executive, si acestea la randul lor sunt de mai multe feluri:
– Caiet Leitz Executive Be Mobile – Disponibil in format A4 si A5
Ideale pentru lucrul în mișcare: închidere cu bandă elastică, 3 separatoare repoziționabile și mapă cu 3 clape atașată pe coperta din spate
– Caiet Leitz Executive Get Organized – Disponibil in format A4
Te organizezi eficient cu cele 3 separatoare repoziționabile și buzunarul transparent pentru documente de pe coperta din spate.
– Caiet Leitz Executive cu spiră – Disponibil in format A4 si A5
Cu buzunar transparent pentru documente pe coperta din spate și riglă repoziționabilă;
Caracteristicile commune ale caietelor din gama Leitz Executive sunt:
– Coperta rezistenta din Polipropilena;
– Sunt usor de rasfoit, datorita spirei cu deschidere 360°;
– Prezinta un buzunar transparent pentru documente, atasat pe coperta din spate;
– Include o fila cu carduri de notite pre-perforate;
– Au rigla repozitionabila, ce poate fi folosita si ca semn de pagina;
– Filele au micro-perforatii pe margine, pentru rupere usoara.
Toate gamele de caiete Leitz se disting prin design, calitate si caracteristicile unice, care permit organizarea optima a notitelor indiferent unde te afli sau treburile pe care le ai.

Accesează pagina Leitz pentru a descoperi gamele de caiete Leitz Complete, Leitz Executive cat si alte game ce ar putea fi pe placul tau.
Caietele Leitz Complete si Leitz Executive sunt disponibile in magazinele online:
Depozitul de papetarie
BNB
Brand Office
Novinger
ll_44510000

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord