Usile Palladio – cele mai sigure usi de exterior

Usile Palladio – cele mai sigure usi de exterior


Usa de la intrare in casa reprezinta practic o pavaza impotriva intrusilor. De aceea, este foarte important ca atunci cand alegeti sa cumparati usi exterior sa va informati temeinic inainte si sa alegeti un produs de cea mai buna calitate, care sa va confere maximum de siguranta si protectie. Usa de exterior sau de la intrarea in casa trebuie sa fie foarte rezistenta, astfel incat infractorii sa nu o poata descuia sau sparge. Trebuie sa va asigurati ca usa pe care o cumparati este rezistenta si va ofera siguranta de care aveti nevoie.

Pe piata de profil exista foarte multe modele si tipuri de usi din care puteti alege: usi din lemn masiv, usi din tabla, usi din prefabricate sau alt tip de material lemnos, etc. Este drept ca pretul unei usi variaza foarte mult si in functie de materialul din care este confectionata si in functie de elementele suplimentare de siguranta pe care le are. Insa trebuie sa luati in calcul ca veti face doar o data aceasta investitie, pentru usa de exterior, si ca nu este bine sa faceti rabat la calitate in favoarea unui pret mai mic. Cel mai bine pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra este sa alegeti sa cumparati usi Palladio. Aceste usi respecta toate normele de securitate la care v-ati putea gandi si producatorul garanteaza ca sunt indestructibile.

Usile Palladio sunt fabricate dintr-o singura bucata monococa, ceea ce le face sa fie extrem de rezistente la socuri sau la tentative de spargere. Practic, aceasta usa nu are elemente de imbinare si deci nu are puncte sensibile sau vulnerabile, rezistand foarte bine la toate testele de enduranta.

Usile Palandio sunt incastrate in nichel, ceea ce le face sa fie foarte rezistente la zgarieturi, la deformari si la lovituri, nu necesita vopsire si au garantie de 12 ani de pa producator. Aceste usi isi vor pastra aspectul pentru foarte mult timp, chiar daca sunt expuse la intemperii serioase sau la alti factori daunatori. In plus, cadrul exterior al usii este intarit cu un strat de 16 milimetri de otel galvanizat, ceea ce ii confera un plus de rezistenta, iar sistemul de incuiere este format din 8 puncte, pentru o cat mai mare siguranta.

 

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord