Termometrul inteligent SEN.SE ThermoPeanut – prezentare

Termometrul inteligent SEN.SE ThermoPeanut – prezentare


Va invit sa urmariti prezentarea termometrului inteligent ThermoPeanut, un gadget premiat in cadrul CES 2017 la categoria ‘’Cel mai innovator produs’’ (alaturi de alarma anti-furt GuartPeanut).

Avem de-a face cu un device cu dimenisuni reduse, foarte discret, ce se potriveste in orice decor.

In pachet gasiti manualul de instructiuni, ce va prezinta pe larg functiile acestui dispozitiv, cu explicatii foarte clare pe intelesul oricui.

ThermoPeanut este usor si foarte subtire, cu un design minimalist.

Se conecteaza prin Bluetooth la orice smartphone sau tableta, poate fi controlat prin intermediul aplicatiei SensePeanut, disponibila in App Store si Google Play si masoara temperaturi intre -20 si +60 de grade Celsius.

In cutie se gaseste un port-key, material adezive pentru atasarea lui ThermoPeanut pe diverse suprafete si un capac de rezerva pentru acesta.

Il poti utiliza atat acasa cat si la birou sau in excursii.

Poti amplasa termometrul in dormitor, in camera copilului sau oriunde doresti, pentru a te asigura ca temperatura din camera este optima. De asemenea, poti sa aplici termometrul in frigider si vei primi o alerta pe smartphone in cazul in care temperatura se modifica.

Daca temperature se schimba, utilizatorul este avertizat printr-o alerta sonora.

Toate datele sunt stocate online si pot fi verificate oricand doresti. Termometrul ThermoPeanut utilizeaza o baterie care rezista pana la 6 luni si poate fi inlocuita.

Astept si parerile voastre in legatura cu acest device.

+ There are no comments

Add yours