Prelungitor PowerCube te scapa de prelungitoarele clasice

Prelungitor PowerCube te scapa de prelungitoarele clasice


E super distractiv sa ai un birou cu multe console, calculatoare si alte dispozitive electronice, dar acest lucru face ca gestionarea cablurilor si prizelor sa fie o adevarata provocare. Adesea astfel de birouri sunt ticsite cu manunchiuri de cabluri innodate si murdare in jurul unor prize mult prea solicitate. Daca si dumneavoastra aveti un astfel de birou supra-aglomerat de cabluri si cautati de ceva vreme o solutie inteligenta de organizare a prizelor si a cablurilor, inclusiv pentru cablurile USB credem ca veti fi incantat sa descoperiti un produs capabil sa rezolve toate acestea probleme. Este vorba despre PowerCube, un prelungitor inteligent pentru prize si USB. Cum un cub are 6 laturi iar una din laturi este folosita pentru cuplare, inseamna ca raman 5 laterale disponibile pentru tot felul de dispozitive pe care vreti sa le folositi usor, conectandu-le rapid la priza.

DSC_0009

PowerCube |Extended USB

Daca si dumneavoastra sunteti ca mine, lucrati intr-un birou aglomerat si niciodata nu aveti priza la indemana. De cele mai multe ori sunt nevoit sa intrerup ceea ce fac, sa ma ridic de pe scaun, sa ma aplec si sa caut in graba o priza libera. Asta inseamna pierdere de timp si un disconfort continuu pentru ca niciodata pare ca dispozitivul de care am nevoie nu este conectat la priza. Trebuie sa deconectez alt echipament ca sa pot lucra cu cel de care am nevoie la un moment dat.

DSC_0006

Dar dupa ce am achizitionat un prelungitor PowerCube aceste probleme au disparut imediat. Imi place foarte tare ca vine cu o banda adeziva ce se detaseaza pentru a se aplica usor pe o anumita suprafata. Nu va faceti probleme – banda este astfel construita incat sa nu lase deloc urme sau sa deterioreze suprafata. Asa ca pot sa-l mut cu usurinta ori de cate ori vreau. Acum i-am gasit un loc chiar sub birou (dar suspendat, nu aruncat pe jos), unde ocupa putin loc si imi este la indemana ori de cate ori am nevoie de o priza libera.

DSC_0014

Daca cu prelungitorul de priza cei mai multi dintre noi ne descurcam cum putem, sunt sigur ca in ceea ce priveste prelungitorul USB lucrurile devin si mai complicate. Pai un cablu standard USB de la un dispozitiv mobil are 1.8 m. E foarte putin ca sa te poti bucura de flexibilitate, sa citesti sau sa lucrezi pe o tableta din pat. Imi place sa am smartphone-ul la indemana chiar si atunci cand dorm, dar cu un cablu USB standard e cam complicat sa pot face acest lucru.

DSC_0011

PowerCube este extrem de util si din acest punct de vedere. Nu ma pot hotari daca prelungitorul USB pe care l-am cumparat o sa-l folosesc in birou sau in dormitor (desi este extrem de usor de mutat dintr-un loc in altul) asa ca probabil voi achizitiona inca unul pentru a rezolva complet problemele legate de conectivitate.

PowerCube Extended USB este extrem de util in orice casa. Cu un cablu de 1.5 sau 3m si 5 laterale prevazute cu prize sau porturi USB de prelungire, veti putea conecta mai multe dispozitive la PowerCube, fara sa fiti nevoit sa supraaglomerati spatiul de la birou sau din dormitor, fara sa mutati de fiecare data prelungitoarele standard dintr-un loc in altul, fara sa fie nevoie sa decuplati de fiecare data alte dispozitive de la curent pentru ca aveti nevoie de o priza libera.

DSC_0019

PowerCube Extended USB vine chiar cu prelungitor PowerCube, cu o statie de andocare si un cablu fix, ceea ce inseamna ca puteti aseza prelungitorul pe orice suprafata doriti. Toate cablurile vor fi mult mai bine organizate, iar in afara de aspectul estetic veti avea la dispozitie mai multe prize pentru a conecta multiple echipamente. PowerCube Extended USB este super practic.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord