Joi 30 martie: Seminar gratuit Bodyshape

Joi 30 martie: Seminar gratuit Bodyshape


Dragi cititori, cei mai multi dintre noi am iesit cu cateva kilograme in plus dupa sarbatorile de iarna, iar apropierea sarbatorilor Pascale si a minivacantei de 1 Mai ne ameninta din nou cu kilograme in plus. De aceea va recomand sa participati pe 30 Martie, in Bucuresti, la seminarul gratuit de la Bodyshape Transformation Centre.

Cei de acolo si-au pus deoparte 90 de minute, special ca sa va indrume, incurajeze, sustina si sa va elimine frica de esec. Va puteti inscrie la seminar aici.

Iată mai multe detalii despre seminar:
Cei 3 PILONI esențiali, care stau la baza unei transformări de succes, astfel încât să te bucuri tot anul de corpul și sănătatea pe care le meriți:
– De ce dietele te țin pe loc și nu aduc rezultate pe termen lung – și ce să faci în schimb, ca să slăbești natural și sănătos
– Formula de succes din spatele a peste 3,5 tone de grăsime topite la Bodyshape în 2 ani: cum au reușit peste 1,000 de persoane și CE să faci ca să reușești și tu să obții rezultatele la care visezi
– Ce să mănânci ca să te simți extraordinar și să arăți bine: vei descoperi de ce planul de nutriție Bodyshape este complet diferit față de orice altceva ai încercat până acum
– Cum poți arde grăsimi în timp ce dormi: secretul din spatele antrenamentului revoluționar marca Bodyshape, care are o eficiență de 900% mai mare în arderea grăsimilor, față de o oră de aerobic.

Simți că ai acumulat câteva kilograme peste iarnă, hainele vechi nu îți mai vin ca înainte și nu știi ce să faci să-ți revii până la vară? Îți dorești să slăbești inteligent, fără ca pielea ta să aibă un aspect neingrijit și lăsat? Vrei să știi cum să mănânci, astfel încât să nu acumulezi kilograme și să fii în cea mai bună formă a ta? Dacă răspunsul este DA la măcar una din întrebările de mai sus, cu siguranță următorul seminar GRATUIT ți se adresează.

De ce este acest seminar 100% GRATUIT?
Este simplu – ne dorim să facem o diferenţă reală în viaţa bucureştenilor ocupaţi – care nu au timp zilnic de petrecut la sală, dar sunt dornici să îşi transforme corpul şi încrederea în sine. Nu vrem să existe absolut nici un obstacol în calea transformării tale.

De asemenea, dacă vei găsi valoare în informaţiile prezentate şi eşti gata să acționezi, vei putea să te inscrii în Programul de Transformare de 6 Săptămâni la Bodyshape Transformation Centre, program care începe de Luni, 3 aprilie 2017.

Însă numai după ce ne vei cunoaște mai bine și vei afla ce avem de oferit, poți lua o decizie informată și vei fi în cunoștință de cauză.

În plus – nu este tocmai gratuit.

Te vom ruga să “plătești” intrarea la seminar cu un CHECK-in pe Facebook atunci când ajungi la noi. Acesta va fi “biletul tău de intrare” 🙂
Seminarul se desfasoara pe data de joi, 30 martie 2017, la Bodyshape Transformation Centre (la 5 min. de Mall Promenada), începând cu orele 20:00!

LOCURI LIMITATE!

Locurile pentru seminariile noastre se ocupă foarte repede, pentru că sunt pline de sfaturi utile, oameni interesanţi şi experţi care îţi deschid ochii către un nou mod de a vedea viaţa.

Acest eveniment nu va face excepţie de la regulă.

Vino din timp și fii pregătit cu pix şi hârtie. Locurile sunt limitate şi se vor ocupa FOARTE REPEDE.

Este 100% GRATUIT!

+ There are no comments

Add yours