Incarcator Auto STAR Fast Charge Cu Led Si Casca Bluetooth 4.0 – prezentare

Incarcator Auto STAR Fast Charge Cu Led Si Casca Bluetooth 4.0 – prezentare


Va invit sa urmariti in continuare prezentarea incarcatorului auto STAR Fast Charge cu led si casca Bluetooth 4.0, disponibil la QuickMobile. Este un device foarte util pentru cei care calatoresc mult cu masina.

Pe langa faptul ca putem incarca rapid gadget-urile preferate, avem posibilitatea de a folosi casca Bluetooth pentru a vorbi la telefon fara sa fim distrasi de la drum.
Incarcatorul are doua porturi USB: unul incarca la o viteza de 1 A iar al doilea dispune de functia Quick Charge si incarca la o viteza de 3 A.

In cutie, pe langa produs, mai gasim manualul cu instructiunile de utilizare si doua protectii de marimi diferite pentru casca Bluetooth. Aceasta poate fi conectata atat la smartphone-urile cu iOS, cat si la cele care folosesc sistemul de oprerare Android.

Cand primesti un apel in timp ce conduci, tot ce trebuie sa faci este sa introduci casca in ureche si sa vorbesti. Pentru a incheia conversatia pui casca inapoi in suport.

Din punctul meu de vedere, acest incarcator auto are un raport calitate-pret foarte bun (149,90 RON). Va recomand cu incredere acest gadget.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord