GuardPeanut – review – Alarma Inteligenta Anti-Furt

GuardPeanut – review – Alarma Inteligenta Anti-Furt


Va invit sa urmariti prezentarea dispozitivului cu alarma anti-furt SEN.SE GuardPeanut, un dispozitiv discret si foarte performant.
GuardPeanut este un gadget premiat in cadrul CES 2017, la categoria ‘’Cel mai inovator produs’’ (alaturi de termometrul TermoPeanut). Este un device cu design si functionalitate simpla.
Se poate folosi pe post de breloc, are un capac de rezerva inclus in colet si se poate monta pe bagaje cu ajutorul unor materiale adezive.
Pachetul contine ghidul utilizatorului, care descrie functiile acestui produs.
Este un accesoriu foarte usor (7,5 grame) si se conecteaza la smartphone prin Bluetooth. Poate fi controlat prin intermediul aplicatiei SensePeanut, disponibila in App Store si Google Play si are o raza de acoperire de 60 de metri.
Dispozitivul poate fi atasat oricarui obiect pe care doresti sa il protejezi (un rucsac, o bicicleta, un laptop, cutie cu bijuterii etc.), iar aplicarea acestuia este extrem de usoara. In momentul in care obiectul respectiv este miscat, va porni o alarma sonora, iar utilizatorul va primi o notificare pe smartphone.
Bateria rezista pana la 3 luni.
Puteti sa aplicati dispozitivul si pe o usa. Astfel, aveti posibilitatea sa monitorizati cate persoane intra in casa. Senzorul de miscare incorporat este atat de performant incat detecteaza si cele mai discrete miscari. GuardPeanut este un device extrem de util in cazul in care doriti sa va protejati obiectele.
Astept parerile voastre despre acest device.

+ There are no comments

Add yours