Drona Evolio iFly Micro – review

Drona Evolio iFly Micro – review


Va invit sa urmariti in continuare prezentarea dronei smart Evolio iFly Micro, un gadget extreme de mic si usor de manevrat, ce masoara doar 4/4 cm si cantareste numai 45 de grame.

Evolio iFly Micro are 4 rotoare, lumini de semnalizare (daca vreti sa o folositi pe timpul noptii, aceste lumini colorate se vor dovedi foarte utile si va vor ajuta sa o depistati cu usurinta).

Drona vine la pachet cu o telecomanda ce seamana cu un controler de PlayStation. Drona se conecteaza rapid la telecomanda si este gata de utilizare.
Pentru a lansa drona nu trebuie decat sa ii pornesti motoarele si apoi sa o arunci usor in aer, in directia dorita. Poti activa functia “Flip 360” pentru acrobatii aeriene si vei captura cele mai spectaculoase momente.

Evolio iFly Micro poate zbura pana la o distanta de 30-50 m fata de statia de control si o autonomie de zbor de 5-7 minute. Bateria incorporata, de 120 mAh se incarca complet in doar 30 de minute.

Drona este disponibila in culorile verde si portocaliu (eu am primit in teste pe cea de culoare portocalie). Este dotata cu o camera VGA, ce realizeaza, in ciuda rezolutiei mici, filmari sau fotografii spectaculoase de o calitate foarte buna.

In cutia produsului vei gasi: drona, telecomanda, un set de elice de rezerva, cablul pentru incarcare, un card de 4 GB, un adaptor pentru cardul micro SD, manualul de utilizare si certificatul de garantie.

Astept parerile voastre despre acest mini-gadget, in sectiunea de comentarii.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord