Recomandarea zilei: Concurs Liga Campionilor la Cridem

Recomandarea zilei: Concurs Liga Campionilor la Cridem


Esti pasionat de fotbal, dar iti iubesti si masina? Cum ar fi daca ai putea sa iti combini cele doua pasiuni? Nu-i asa ca ti-am trezit interesul? Ti-ar placea sa castigi accesorii pentru masina ta, care sa aiba inscriptionate pe ele logo-ul echipei de fotbal favorite? Acum acest lucru este posibil! Iar pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt foarte simpli! Site-ul www.cridem.ro (care este de fapt un minunat magazin pentru accesorii auto) organizeaza un concurs inedit. Pentru a putea participa si a te numara printre castigatorii premiilor puse in joc trebuie doar sa intri pe site, sa iti creezi un cont sau sa te loghezi cu contul de Facebook.
banner (2)
Dupa inscrierea si completarea chestionarului pe care il gasesti urmand link-ul https://www.cridem.ro/chestionar esti deja lansat in cursa cu premii deosebite, putand la sfarsit sa iti alegi obiectul dorit. Regulile concursului sunt extrem de simple, iar misiunea ta si mai usoara: trebuie sa alegi echipa ta favorita dintre cele trei prezentate, respectiv Real Madrid, FC Barcelona si PSG, iar apoi trebuie doar sa votezi produsele pe care ti-ar placea sa le ai din cele disponibile. Produsele pe care le poti castiga sunt pentru masina ta si constau in: ornamente pentru centurile de siguranta, parasolare pentru parbriz, parasolare pentru geamuri laterale sau pentru luneta, ornamente zaruri pentru oglinda, manson pentru volan, jaluzea, mocheta auto, deodorant auto sau sticker “Baby on board”, ornamente schimbator, geanta organizator, etc. Produsele pot varia in functie de echipa ta preferata, fiecare dintre echipe venind cu anumite accesorii sau articole pentru masina.
Cridem-uefa
Toate produsele sunt de cea mai buna calitate, sunt aduse direct din Spania si sunt personalizate cu logo-ul echipei tale favorite. Pentru a vota produsele prezentate ai la dispozitie doua butoane, respectiv Like si Dislike. Daca doresti sa analizezi mai bine imaginile cu produsele prezentate poti sa te folosesti si de butonul Preview, care ti le mareste.
Concursul se desfasoara in perioada 6-20 Martie, iar data de 20 Martie este ultima zi in care te poti inscrie pentru a castiga unul dintre minunatele premii. In data de 22 Martie 2017 castigatorii vor fi selectati, prin intermediul random.org, iar lista acestora va fi publicata pe site.
Chiar daca nu vei reusi sa te numeri printre castigatori, tot vei castiga ceva! Deoarece pe site-ul cridem.ro ai la dispozitie o gama foarte variata si completa de produse destinate automobilului tau, la preturi foarte accesibile si iti vei gasi astfel un furnizor excelent de astfel de articole.
Fotbal-v3b

+ There are no comments

Add yours