Aplicaţia NVIDIA FCAT VR pentru benchmarking este disponibilă gratuit începând de azi

Aplicaţia NVIDIA FCAT VR pentru benchmarking este disponibilă gratuit începând de azi


NVIDIA lansează astăzi FCAT VR, aplicație care le oferă dezvoltatorilor de jocuri, producătorilor de hardware, reviewer-ilor şi entuziaştilor posibilitatea de a testa performanţa jocurilor de realitate virtuală pe PC, unde viteza și fluența previn potenţialele blocaje sau întreruperi ale gameplay-ului.

Până acum, testarea Virtual Reality se baza pe unelte generale de benchmarking, teste sintetice şi soluţii încropite care nu reuşeau să dezvăluie adevărata performanţă a plăcilor grafice în jocurile VR. Cu FCAT VR, datele de performanţă pot fi citite de pe statisticile driverelor, Event Tracing for Windows (ETW), evenimente pentru Oculus Rift șiAPI-ul de performanțe al StreamVR pentru Vive, pentru a genera date exacte pentru plăcile grafice.

În 2013, NVIDIA revizuia GPU benchmarking cu FCAT, o utilitate gratuită care le permite gamerilor şi reviewerilor să testeze nu numai nivelul FPS, dar şi fluiditatea şi calitatea gameplay-ului pe toate GPU-urile.

Utilizând informaţiile oferite de FCAT VR, utilizatorii pot crea grafice și analiza datele pentru frametime, frame-uri pierdute şi multe altele, descoperind stutter-uri, interpolări şi calitatea experienţei oferite de orice GPU, în timpul rulării jocului VR testat.

Această aplicație este disponibilă pentru download gratuit pe GeForce.com, începând de azi.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord