Unboxing GPS Navitel E700

Unboxing GPS Navitel E700


Am primit in teste sistemul de navigatie prin GPS Navitel E700, un gadget foarte util atunci cand mergi in vacanta cu masina. Va invit sa urmariti unboxing-ul acestui gadget:

Navitel E700 poate fi folosit nu numai in Romania, ci si atunci cand vizitati orice tara din Uniunea Europeana, Republica Moldova sau tari din Estul Europei: Ucraina, Belarus, Kazahstan sau Rusia.

Gadget-ul are un display tactil cu diagonala de 7 inci si rezolutia de 800х480 pixeli. Ruleaza sistemul de operare Windows CE 6.0, este motorizat de un procesor MStar MSB 2521, Cortex-A7, tactat la 800 MHz. Memoria RAM este de 256 MB, DDR3. Navitel E 700 foloseste harti offline si nu depinde de semnalul GSM din zona in care sunteti.

Slotul pentru carduri MicroSD are capacitatea de pana la 32 de GB. Navitel E 700 dispune de un port Mini-USB, mufa audio jack de 3.5 mm si port pentru incarcatorul auto de 12 V.

In pachet veti gasi: suport pentru fixare pe parbriz, incarcatorul auto, cablu miniUSB, manualul de utilizare, certificatul de garantie si un stylus pentru utilizare cat mai usoara.

In curand voi realiza un review al acestui sistem de navigare. Pana atunci va invit sa-mi spuneti daca ati folosit pana acum device-uri care apartin acestui brand.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment