Unboxing camera auto DVR Navitel R800

Unboxing camera auto DVR Navitel R800


Am primit in teste camera auto DVR Navitel R800. Am realizat unboxing-ul in limba romana al acestui gadget, pe care va invit sa il urmariti mai jos:

Navitel R800 este o camera auto care realizeaza clipuri cu rezolutia 1080P FullHD si este capabila sa realizeze fotografii cu rezolutia de pana la 12 MP. Unghiul de deschidere al camerei este de 170°, suficient incat sa cuprinda toate detaliile din fata masinii.

Navitel R800 incepe inregistrarea in momentul in care este pornit motorul masinii. In plus, camera are un senzor care porneste automat inregistrarea in cazul in care accelerati sau/si franati brusc, precum si in cazul in care are un loc un accident. Astfel, veti avea dovezi in cazul unui eveniment neplacut. In plus, este afisata mereu ora si data exacta. Inregistrarile pot fi urmarite pe ecranul cu diagonala de 4 inci.

Designul camerei imi place foarte mult. Carcasa slim de metal care ii ofera durabilitate si un aspect premium.
Navitel R800 are un slot pentru carduri Micro SD/SDHC (puteti instala un card cu capacitatea de pana la 256 GB) si un port miniUSB 2.0 pentru conectarea la cablul de alimentare.

In pachet veti gasi: suport pentru fixare pe parbriz, incarcator auto, cablu USB, manualul de utilizare, certificat de garantie si o laveta din microfibra cu care puteti sa stergeti display-ul camerei ori de cate ori este nevoie.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord