Samsung prezintă un nou dispozitiv Gear VR cu controller pentru o experință mai captivantă

Samsung prezintă un nou dispozitiv Gear VR cu controller pentru o experință mai captivantă


Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat astăzi Samsung Gear VR cu Controller, dezvoltat de Oculus, primul dispozitiv cu controller al companiei. Noul Gear VR cu Controller extinde ecosistemul Samsung Gear VR și facilitează experiența de utilizare.

Pentru o utilizate mai simplă, Controller-ul dispune de un design ergonomic, curbat, putând fi utilizat cu o singură mână și oferind o mai bună interacțiune, reducând mișcările capului pentru o experiență confortabilă. În plus, Controllerul dispune de de:

Navigare îmbunătățită – touchpad-ul oferă o selecție a apalicațiilor mai rapidă și o interacțiune mai ușoară printr-o gamă mai variată de mișcări, inclusiv posibilitatea de a puncta, de drag and drop, de a trage dar și alte acțiuni, în timp ce Trigger permite o experiență îmbunătățită de gaming.
Mai puține mișcări pentru utilizare îndelungată – Tastele Home, Volum și Înapoi localizate pe Controller oferă utilizatorilor cele mai importante funcții la îndemână, astfel încât aceștia să rămână concentrați pe conținut.
Prindere sigură – Chiar și în timpul celor mai active momente, prinderea Controller-ului este sigură și oferă o utilizare confortabilă
„La Samsung,ne concentrăm pe stabilirea și depășirea standardului experiențelor de VR, astfel încât acestea să devină mai accesibile și mai calitative”, a spus YH Lee, Executive Vice President Mobile Communication Business, Samsung Electronics. „Gear VR cu Controller extinde ecosistemul nostru pentru a-i ajuta pe utilizatori să aibă o experiență mai captivantă, indiferent dacă se joacă sau dacă urmăresc un film.”

Noul Gear VR cu Controller dispune de o lentilă de 42 mm cu un unghi de vizualizare de 101 grade FOV și tehnologie avansată de corectare a distorsiunilor pentru a reduce orice neplăceri cauzate de mișcare. Acesta este compatibil atât cu micro USB, cât și cu USB Type C. De asemenea, noul Gear VR vine cu o bandă care susține controllerul atunci când acesta nu este folosit.

Noul Gear VR este compatibil cu Galaxy S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6 and S6 edge.

Specificații tehnice
Samsung Gear VR cu Controller Controller
Dimensiuni / Greutate 207.8 x 122.5 x 98.6mm / 345g Dimensiuni/Greutate 108.1 x 48.1 x 38.2mm / 64.3g
Lentile Φ42, FOV 101º x6.25 Control & Functii Touchpad (Clickable), Trigger, Home, Back, Volume
Senzori Accelerometru, Girometru, Proximitate Senzori Accelerometru, Girometru, Magnetic
Compatibilitate Galaxy S7, S7 edge, Note5,
S6 edge+, S6, S6 edge Baterie AAA * 2ea (1000mAh, aproximatic 2 hours’ ore de utilizare zilnică pentru o durată de viață de 40 de zile)

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord