Media Galaxy continuă tradiția Black Friday și dă startul campaniei  “Black Friday de iarnă”

Media Galaxy continuă tradiția Black Friday și dă startul campaniei “Black Friday de iarnă”


Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, surprinde clienții cu o săptămână de reduceri în cadrul campaniei Black Friday de iarnă. Astfel, în perioada 16 – 22 februarie, retailerul a pregătit oferte promoționale pentru mii de produse din toate categoriile. Promoția este valabilă atât în rețeaua de magazine, cât și pe www.mediagalaxy.ro.

Oferta Black Friday de iarnă include discounturi la toate categoriile de produse:
– Reduceri de până la 6000 lei la produsele din categoria Electronice: televizoare LED Full HD, camere foto, boxe portabile, căști etc.
– Reduceri de până la 980 lei la Electrocasnicele Mici: stații de călcat, fiare de călcat, aspiratoare, storcătoare de fructe și legume etc.
– Reduceri de până la 1500 lei la Electrocasnicele Mari: electrocasnice incorporabile, frigidere, mașini de spălat etc.
– Reduceri de până la 320 lei la produsele din categoria Comunicații: tablete, dispozitive smartphone, carduri de memorie, cabluri de date USB etc.
– Reduceri de până la 1000 lei la produsele din categoria IT: tablete, laptopuri, imprimante, multifuncționale, desktopuri, boxe, camere web, HDD-uri etc.
– Reduceri de până la 150 lei la produsele din categoria Entertainment: jocuri, tastaturi de gaming, cabluri HDMI, mousepad-uri etc.
În cadrul promoției, Media Galaxy pune la dispoziție programe de rate fără dobândă valabile pentru achiziții online sau offline. Prin cardul Raiffeisen Bank, clienții pot achiziționa produse în 24 de rate fără dobândă, iar prin cardul EuroLine și cardurile Bancpost, pot fi achiziționate produse în 20 de rate fără dobândă. Totodată, prin soluțiile de finanțate oferite de Credex, cumpărătorii au posibilitatea să acceseze credite instant, fără adeverință de venit.

Mai mult, Media Galaxy oferă posibilități multiple de achiziționare, asigurând o experiență omnichannel. Astfel, produsele pot fi achiziționate din magazine sau de pe platforma online, cu posibilitatea de ridicare din magazin a produselor comandate online, sau prin rezervarea acestora în magazin, cu opțiunea de livrare acasă.
Oferta completă poate fi consultată pe www.mediagalaxy.ro și în magazine.

Despre Media Galaxy
Media Galaxy este o reţea de 19 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 30.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord