Vlog: Cum am slabit – partea 1

Vlog: Cum am slabit – partea 1


Dupa cum v-am spus in acest articol, in 12 luni am reusit sa slabesc 31 kg. Datorita numarului mare de comentarii primite, m-am hotarat sa-mi fac un vlog, in care sa va spun cum am reusit aceasta performanta benefica pentru sanatate.

In curand voi realiza noi clipuri, pana atunci va invit sa-mi spuneti parerea voastra despre partea 1 a Vlogului “Cum am slabit”.

28 Comments

Add yours
 1. 1
  Andreea-Elena

  Felicitari! Ati fost foarte ambitios. Si eu am inceput o dieta din ianuarie. Eu sunt fan paine si mie imi este foarte greu sa renunt la paine, incerc incet incet sa inlocuiesc painea cu orezul.
  Mult succes in continuare.

 2. 15
  Popescu Ionela Mihaela

  Foarte interesant vlogul. Asteptam si partea a II-a, sper sa te axezi mai mult pe cum sa renunti la mancatul excesiv si cum sa iti reglezi cele 3 mese zilnice. De asemenea mi-ar placea sa aflu care au fost cele mai grele momente prin care ai trecut atunci cand ai decis sa slabesti si desigur cum le-ai depasit.

 3. 20
  Ionut P.

  Felicitari, e wow transformarea. Iti urez sa te mentii in forma. Nu cred ca e la fel de greu ca efortul depus pentru slabit, dar tot trebuie sa faci sport regulat si sa mananci OK, cu cat mai putine excese.

 4. 27
  Anunturili

  Felicitari pentru slabit si mai ales pentru lasatul de fumat. Eu incerc sa ma las de tigari in fiecare zi.. hai nu in fiecare zi in fiecare luna cel putin si dupa cateva ore “nefumat” dau iama la magazin 🙁

+ Leave a Comment