Samsung Galaxy S8 va fi prezentat pe 29 martie

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat pe 29 martie


Dragi cititori, conform ultimelor zvonuri cel mai asteptat smartphone al anului 2017, Samsung Galaxy S8 va fi prezentat oficial la un eveniment Galaxy Unpacked pe data de 29 martie si va marca o schimbare de directie a designului, renuntand la cel familiar de la Galaxy S6 si S7 si adoptand un panou de tip infiniti display care va permite obtinerea unei diagonale de 5.8 inch pentru modelul care inlocuieste S7(diagonala 5.2 inch) si 6.2 inch pentru cel care inlocuieste S7 edge(diagonala 5.5 inch) si va avea o rata de aspect de 18.5/9 cu rezolutia de 2560 x 1440 pixeli.

Pe partea hardware, ambele versiuni S8 vor beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon 835 sau Samsung Exynos cu performante similare si 4 sau 6 GB memorie RAM, iar memoria interna va ajunge pana la 256 GB, pentru a face loc display-ului de mari dimensiuni senzorul de amprente a fost mutat langa camera foto din spate iar butoanele fizice au fost inlocuite cu unele virtuale.

O alta noutate este posibilitatea conectarii smartphone-ului la un monitor si tastatura, la fel ca la Windows Continuum, permitand realizarea unui computr cu sistem de operare Android, iar incarcarea rapida va fi facilitata de conectorul USB type-C. Camera foto principala va avea un senzor de 12 MP iar camera foto frontala va dispune de un senzor de 8 MP cu functie de scanare a retinei.

In ceea ce priveste bateriile, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba baterii de 3000 mAh si 3500 mAh pentru cele doua modele, va fi disponibil in versiuni cu minim 64 GB spatiu de stocare si va dispune de mufa audio de 3.5mm.

Imaginea de mai sus este prima fotografie cu cele doua modele Samsung Galaxy S8.

Livrarile noului Galaxy S8, in ambele versiuni vor incepe dupa data de 16 aprilie.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord