Pe QuickMobile ai parte de reduceri si in luna Ianuarie

Pe QuickMobile ai parte de reduceri si in luna Ianuarie


Nu trebuie sa astepti Black Friday 2017 ca sa prinzi oferte bune pentru produsele preferate. Pe QuickMobile ai parte de reduceri de pana la 70% si in luna Ianuarie, la o gama larga de produse: smartphone-uri, smartwatch-uri, casti, iPad-uri, drone si multe alte gadget-uri.

smartwatch
De exemplu, acum iti poti achizitiona o tableta iPad Pro 9,7 la un super pret (cu 50% reducere) sau un Apple Watch Hermes din otel inoxidabil si curea din piele, foarte rezistenta, cu ajutorul caruia poti impresiona prin eleganta, simplitate si rafinament (este binecunoscut faptul ca smartwatch-urile castiga din ce in ce mai multa popularitate si apreciere din partea oamenilor care sunt mereu pe fuga, dar in acelasi timp doresc sa fie conectati la internet).
ceasuri

Reducerile QuickMobile sunt ocazia perfecta sa iti reinoiesti vechile gadget-uri cu unele noi, ce vin la pachet cu garantie si calitate direct de la producator. QuickMobile este unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online in Romania. Portofoliul lor de afaceri este completat de o retea de puncte de vanzare in cele mai importante centre comerciale din tara noastra.

Prin serviciile personalizate, cei de la QuickMobile ofera o experienta de shopping unica si accesibila tuturor clientilor sai iar lumea se bucura din plin de produsele brandurilor preferate. Poti vedea toate reducerile pe QuickMobile, ca sa descoperi exact ceea ce doresti sau ai nevoie.

Acum te poti bucura de reduceri si in luna Ianuarie, cu QuickMobile.ro!

+ There are no comments

Add yours