The Markers sau cum sa devii cu adevarat vizibil in mediul online

The Markers sau cum sa devii cu adevarat vizibil in mediul online


The Markers, (interesanta si sugestiva denumire), este o agentie de marketing direct si marketing online, ce a fost infiintata in anul 2013 si care, in relativ scurt timp, a reusit sa se impuna pe piata de profil. The Markers, prin serviciile oferite clientilor ajuta companiile romanesti care doresc sa se dezvolte prin campanii de marketing direct, concepute sa fie atat eficiente, dar mai ales profitabile. Prin campaniile de marketing direct si marketing online se asigura atat cresterea afacerilor, dar si promovarea brandurilor, precum si imbunatatirii relatiilor cu clientii.

Integritatea, comunicarea, orientarea catre rezultate si profesionalismul sunt valorile dupa care se ghideaza si care ii recomanda pe cei de la The Markers ca fiind partenerii ideali ai companiilor care doresc sa devina cat mai vizibile in mediul on line si care intentioneaza sa isi creasca semnificativ numarul de clienti. Echipa ce sta in spatele brand-ului The Markers este alcatuita din persoane tinere, entuziaste, bine instruite, ce dau dovada de creativitate si ingeniozitate in fiecare campanie pe care o realizeaza. Clientul nu este vazut ca un simplu beneficiar al serviciilor prestate, ci este pus la loc de cinste, beneficiind de toata atentia si devotamentul profesionistilor ce alcatuiesc echipa The Markers.

Printre serviciile pe care The Markers le ofera clientilor sai se numara: campanii call center si campanii integrate de marketing, servicii de content writting si copywriting, creare de pagini web, promovare si marketing on line, servicii de design si creatie publicitara audit site, etc. Toate aceste servicii sunt menite sa vina in ajutorul celor ce vor sa isi promoveze afacerea. Apeland la The Markers, va veti bucura de: vanzari mai mari cu costuri mai mici, cresterea portofoliului de clienti si a nivelului de satisfactie a acestora, cresterea traficului pe site-urile tale, promovarea imaginii companiei pe piata si castigarea de noi piete pentru compania ta, profit maxim pentru actiunile de vanzare ale companiei tale si eficienta maxima pentru campaniile de marketing direct si marketing online.

O parte foarte importanta a acestor demersuri de promovare a companiei dumneavoastra si a produselor sau serviciilor oferite este campania de promovare Google. Google a devenit, pentru majoritatea populatiei, cel mai utilizat motor de cautare. De multe ori navigarea pe Internet devine chiar sinonima cu Google. Campaniile de promovare Google AdWords sunt foarte eficiente si implica cheltuieli mai reduse decat alte campanii, insa va garanteaza atragerea de noi potentiali cumparatori sau clienti. Avantajele oferite clientilor de o asemenea campanie realizata cu ajutorul echipei The Markers sunt multiple: realizarea campaniei de promovare Google AdWords este direct supervizata de catre un expert certificat de catre Google (v-am spus doar ca The Markers sunt cu adevarat niste profesionisti), veti atrage exact acel segment de cumparatori care chiar sunt interesati de produsele sau serviciile pe care le oferiti, veti fi mai mult decat vizibili in mediul on line, veti face fata cu brio concurentei din domeniul dumneavoastra de activitate, etc.

Daca am reusit sa va trezesc interesul, atunci este cazul sa accesati themarkers.ro pentru a beneficia chiar acum de consultanta gratuita pentru a stabili strategia de marketing perfecta pentru compania dumneavoastra!

+ There are no comments

Add yours