Ioana Ignat ne surprinde cu prima ei piesa, #DorDeIarna

Ioana Ignat ne surprinde cu prima ei piesa, #DorDeIarna


Frumoasa si talentata finalista de la Vocea Romaniei ne demonstreaza deja ambitia ei de a deveni una dintre cele mai cunoscute voci din Romania. La doar o luna dupa incheierea concucursului, lanseaza prima ei compozitie proprie, #DorDeIarna.

Ioana Ignat asterne o poveste de iarna, presarata cu momente de iubire de o sensibilitate aparte, caracteristica vocii ei deosebite. Piesa #DorDeIarna este precum un tablou inghetat, unde fantezia se contopeste cu realitatea, iar fiecare nota muzicala accentueaza dorul ce s-a cuibarit in suflet.

“Iarna este un anotimp incarcat de melancolie, care ma indeamna sa scriu piese de dor. Totul a pornit de la instrumentalul acestei piese, a carui tema de pian mi-a placut din prima clipa si care m-a inspirat. Compozitia a curs de la sine si in doua ore aveam piesa aproape gata.” a declarat Ioana Ignat.

Pentru a da intensitate piesei, Ioana Ignat a colaborat cu Damian Draghici, care a completat starea de melancolie desprinsa din versuri, prin sensibilitatea vocii. Cei doi reusesc sa transmita sentimentele celui indragostit, ce inca asteapta confirmarea iubirii.

“Damian Draghici este un muzician pe il admir mult si un artist cu un vibe aparte. Sunt foarte fericita ca am reusit sa cantam impreuna aceasta piesa.” a mai spus artista.

“Ioana Ignat are o voce superba si este un mare talent artistic din toate punctele de vedere: canta la mai multe instrumente si isi compune singura piesele. Este o voce care va fi foarte ascultata si va creste in urechile si in sufletul nostru. Este cu adevarat o voce a Romaniei!
Am fost surprins de abilitatea ei compozitionala, de felul in care se exprima si imediat ce am auzit piesa am spus da, vreau sa cant cu Ioana!” a concluzionat Damian Draghici.

Ioana Ignat a lucrat la muzica si text, iar piesa a fost produsa de Mirela Ursache si a fost cantata cu instrumente live (Gabriel Dragan – tobe, Alex Gavril – chitara si Mirela Ursache – pian). #DorDeIarna este o coproductie Universal Music si Green Eye Music. Piesa are deja un videoclip live session. Este un teaser la primul ei single, #MaDezindragostesc, ce se lanseaza curand.

Despre Ioana Ignat

Ioana Ignat s-a facut remarcata odata cu emisiunea “Vocea Romaniei”, unde s-a clasat in finala, fiind una dintre preferatele publicului. Artista, originara din Botosani, canta la patru instrumente muzicale: pian, chitara acustica, chitara bass si contrabas. Este apreciata datorita timbrului vocal deosebit si talentului de care da dovada la doar 18 ani.

+ There are no comments

Add yours