Huawei Mate 9 a câștigat 8 premii în cadrul CES 2017

Huawei Mate 9 a câștigat 8 premii în cadrul CES 2017


Publicațiile de top la nivel global din domeniul tehnologiei au acordat Huawei numeroase distincții importante în cadrul CES 2017.
După lansarea la nivel mondial din luna noiembrie a modelului Mate 9, Huawei a anunțat disponibilitatea acestuia în Statele Unite ale Americii, precum și parteneriatele cheie încheiate cu Amazon pentru aplicația Amazon Alexa și cu Google pentru platforma Google Daydream. Astfel, Huawei a fost premiat cu opt distincții, atât datorită performanțelor, design-ului și camerei foto integrate în noul model, Mate 9, cât și datorită noilor parteneriate cheie.

Specialiștii au premiat, tot în cadrul CES 2017, și Huawei MateBook cu distincția CES Innovation Award 2017, pentru designul impresionant și performanțele obținute.
În plus, Android Authority a desemnat compania Huawei ca fiind Producătorul Anului, datorită dispozitivelor performante lansate și succesului uriaș dobândit în 2016.
Mai jos sunt distincțiile pe care mult așteptatul model Huawei Mate 9 le-a primit:

1. Wall Street Journal, una dintre publicațiile de top din lume, considerată ca fiind cel mai citit ziar din Statele Unite ale Americii de către comunitatea de business, a inclus Huawei Mate 9 în topul ‘Best of CES 2017’. Editorii i-au acordat distincția datorită display-ului, procesorului, tehnologiei SuperCharge, precum și datorită sistemului dual-camera, conceput împreună cu Leica.
2. Android Police a acordat smartphone-ului Mate 9 titlul de ‘Best of Smartphones’, datorită integrării aplicației Amazon Alexa, care a pus în evidență device-ul în cadrul CES 2017.
3. BGR a numit modelul Huawei Mate 9 ‘CES 2017 Winner’ datorită display-ului, performanțelor, bateriei și a integrării aplicației Amazon Alexa.
4. Publicația Chip Chick i-a acordat distincția ‘Top Pick of CES 2017’ ca urmare a debutului pe piața din Statele Unite ale Americii și a colaborării cu Amazon.
5. Talk Android a premiat telefonul cu titlul de ‘Best of CES 2017’, meritele datorându-se sistemului dual-camera și puternicului procesor Kirin 960.
6. TechAdvisor/PC Advisor a inclus modelul Mate 9 în clasamentul ‘Top Picks 2017’, menționând că alegerea s-a datorat și integrării aplicației Amazon Alexa.
7. TechnoBuffalo a premiat Mate 9 cu ‘Best of CES 2017’ datorită integrării aplicației Amazon Alexa, a puternicului procesor, a bateriei rezistente, precum și a ecranului atrăgător.
8. Techaeris a acordat noului model Huawei distincția‘Best of CES 2017’, datorită puternicului procesor Kirin 960, tehnologiei SuperCharge, sistemului dual-camera dezvoltat în colaborare cu Leica și a integrării aplicației Amazon Alexa.

Despre Huawei Consumer BG
Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția consumatorilor săi telefoane mobile, computere și tablete, brățări inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor Huawei Consumer BG este orientată spre a oferi soluții inovatoare de ultimă generație, punând la dispoziție experiențe extraordinare prin tehnologii avansate, oamenilor de pretutindeni.

+ There are no comments

Add yours