HP a prezentat la CES cele mai captivante inovații în materie de computere

HP a prezentat la CES cele mai captivante inovații în materie de computere


Nevoile clienților au reprezentat sursa de inspirație pentru noile PC-uri convertibile de business, și pentru monitorul curbat de gaming

• EliteBook x360, cel mai subțire convertibil din lume(1), oferă baterie cu autonomie mare, posibilitate de cooperare și nivel crescut de securitate
• Spectre x360 dispune de un ecran 4K(2) cu o diagonală de 39.6 cm și placă video îmbunătățită
• ENVY Curved All-in-One 34, all-in-one cu cel mai lat ecran curbat și cu nou sistem integrat de sunet
• OMEN X 35 Curved Display duce jocurile la extrem cu tehnologia NVIDIA® G-Sync™

La CES 2017, HP Inc. a prezentat cele mai captivante inovații în materie de computere ce vor schimba total modul în care oamenii interacționează cu PC-urile.
“Anul trecut, HP s-a aflat pe un trend continuu de inovație care se menține și anul acesta cu menirea de a crea experiențe incredibile pentru clienți, atât în zona de uz personal cât și de business,” a declarat Ron Coughlin, Președinte, Personal Systems HP Inc. “Plecând întotdeauna de la nevoile și cerințele clienților schimbăm modul în care creăm și livrăm experiențele cu PC-uri.”

Pentru birou, acasă sau în deplasări, PC-urile premium de la HP sunt create pentru a depăși așteptările clienților de la computerele lor. Printre produsele lansate la CES, se numără:

• HP EliteBook x360, cel mai subțire laptop convertibil din lume(1), combină designul simplu și incredibil de subțire al HP Spectre, optimizările pentru colaborare ale HP EliteBook Folio și caracterisiticile de securitate și durabilitate ale HP Elite. Are acumulator cu cea mai lungă autonomie disponibilă pentru un convertibil(3) cu până la 16 ore și 30 minute(4). Optimizările pentru colaborare îmbunătățesc productivitatea și duc întâlnirile online la alt nivel, oferid un nivel audio de calitate și un ecran opțional 4K UHD(2) cu diagonala de 33.7 cu Windows Hello(5), și suport de creion(6). Ca parte din familia HP Elite, cele mai fiabile și sigure PC-uri din lume (7), convertibilul de business include ultimele inovații precum HP Sure Start Gen3(8), singurul BIOS cu auto-încălzire din lume, acum cu protecție run-time memory (SMM). Este de asemenea util și se potrivește perfect în spațiul de lucru al viitorului. De asemenea, este util și sigur pentru spațiul de lucru al viitorului datorită HP WorkWise(9), cea mai avansată aplicație pentru Smartphone pentru PC Management și prima care oferă Tamper Protection(10).

• HP Spectre x360, după succesul înregistrat de modelul HP cu diagonala de 13.3’’, a doua generație de HP cu diagonala de 15.6” x360 este cel mai puternic echipament din portofoliul Spectre. Un acumulator mai mare permite autonomie de până la 12 ore și 45 minute (4) beneficiind în tot acest timp de puterea unui ecran 4k, incredibil de subțire(2). Această autonomie este aproape la fel ca durata de viață a acumulatorului modelului Full HD, lansat anul trecut. Noul HP Spectre x360 dispune de cele mai noi procesoare Intel® Core™ (11), grafică placă video ultra performantă NVIDIA® GeForce® 940MX, primește două noi difuzoare frontale cu sistem audio profesional de la Bang & Olufsen pentru o experiență audio incredibilă și o cameră IR pentru Windows Hello(5).
• HP ENVY Curved All-in-One 34, ediția următoare a celui mai premiat și curbat model all-in-one de la HP(12), este acum mai puternică oferind experiențe media uimitoare. Noile caracteristici includ o diagonală 34” și un ecran incredibil de subțire Technicolor Color Certified Ultra WQHD (13) care beneficiază de patru difuzoare Bang & Olufsen. Pentru utilizarea de seară, ecranul reduce radiațiile de lumină albastră pentru confortul vederii și pentru un somn mai bun.
Lansat pentru prima dată în luna august, OMEN X de la HP oferă jucătorilor o interacțiune mai bună cu lumea virtuală cu noul OMEN x35 cu ecran curbat. Primul ecran OMEN cu tehnologia NVIDIA® G-Sync™ redă o experiență reală extraordinară, cu rate bune de refresh. Cea mai nouă caracteristică – ecranul curbat cu diagonală de 35” al OMEN – oferă un nou nivel de imersiune pentru jucătorii care au de înfruntat inamici pe câmpul de luptă sau de manevrat mașini de curse pe pistele de competiție.

Preț și Disponoibilitate15
• HP EliteBook x360 este așteptat să fie disponibil în România la sfârșitul lunii februarie 2017, la un preț net începând de la 1,099 €. .
• HP Spectre x360 15.6” este așteptat să fie disponibil în la lunii ianuarie 2017, la un preț începând de la €1,599.
• HP ENVY Curved All-In-One 34 este așteptat să fie disponibil în EMEA în ianuarie 2017 la un preț începând de la €1,999.
OMEN X 35 Display este așteptat să fie disponibil în EMEA în Aprilie 2017, prețul urmând a fi comunicat ulterior.
• Despre HP Inc.
De la 1 Noiembrie 2015, HP s-a împărțit în două companii: HP Inc. şi Hewlett Packard Enterprise.

HP Inc. cuprinde businessul de imprimante şi PC-uri şi se concentrează pe crearea de noi tehnologii menite să îmbunătățească modul de a lucra şi viața în general. Prin portofoliul de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluţii și servicii, creăm experienţe care uimesc. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord