Am testat range extender-ul Netgear EX6200 AC1200

Am testat range extender-ul Netgear EX6200 AC1200


Dragi cititori, am testat range extender-ul Netgear EX6200, un produs foarte performant, recomandat atat firmelor cat si pasionatilor de gaming care isi doresc sa joace titlul preferat in orice colt al casei, datorita distantei foarte mari acoperite si a capacitatii dual-band, care functioneaza la frecvente de 2.4GHz si 5GHz.

EX6200 are un design foarte inspirat, care permite asezarea produsului atat pe orizontala cat si pe verticala, plasticul carcasei este de o calitate foarte buna, potrivita unui produs premium.
Pe partea hardware EX6200 dispune de un procesor dual core de 800MHz si un amplificator de semnal de 700mW, de 5 ori mai puternic decat capacitatea uzuala de emisie a unui router, de aici si performantele foarte bune oferite.
EX6200_VERTICAL_Hero
Configurarea acestuia se face foarte usor, interfata este foarte intuitiva, trebuie doar sa va logati la adresa scrisa pe eticheta de pe router, iar din interfata va conectati la routerul existent apoi veti duce acoperirea acestuia la un nou nivel, sau va puteti conecta instant la router apasand butonul WPS.
Range extender-ul EX 6200 ofera un hardware foarte puternic si o capacitate de conectare extinsa, fiind unul dintre cele mai puternice dispozitive pentru extinderea razei de acoperire a retelei Wi-Fi de pe piata, de asemenea include si un port USB 3.0 la care puteti conecta un dispozitiv de stocare sau o imprimanta si nu mai putin de 5 porturi LAN Gigabit.

Netgear EX6200 este disponibil in oferta principalelor magazine online la pretul de 500 lei.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord