#Testarea 8 – Despre Evolio X-Watch Pro, NetGear AirCard 810, iPhone 7 si Allview V2 Viper S

#Testarea 8 – Despre Evolio X-Watch Pro, NetGear AirCard 810, iPhone 7 si Allview V2 Viper SA aparut cea de-a opta emisiune din seria #Testarea, in care am vorbit despre 4 gadgeturi foarte interesante: smartwatch-ul Evolio X-Watch Pro, router-ul portabil NetGear AirCard 810, smartphone-ul iPhone 7 si smartphone-ul Allview V2 Viper S.

NetGear AirCard 810 este un device util celor care iubesc calatoriile lungi si doresc sa fie conectati permanent la internet. La acest gadget se pot conecta pana la 15 dispozitive simultan. Cu dimensiunile de 112 x 69 x 15.5 mm si greutatea de 132 grame (are o baterie de 2,930 mAh), routerul portabil isi face loc fara probleme oriunde, fiind foarte usor de tinut in buzunar si de luat in bagaj. Display-ul tactil are diagonala de 2,4 inch.

Allview V2 Viper S este un smartphone foarte atractiv datorita raportului calitate-pret, dar si pentru ca foloseste optim sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Smartphone-ul 4G este Dual SIM, are memorie flash de 32GB si poate fi folosit impreuna cu un card microSD cu capacitatea de pana la 128GB. Display-ul de 5.5” e acoperit de sticla rezistenta la zgarieturi Soda Lime Glass. Camera principala are 16MP si 3 led-uri flash iar camera frontala are 5MP. Acumulatorul are capacitatea de 3000mAh.

Evolio X-Watch Pro este un smartwatch ce dispune de o camera de 0,3 Megapixeli pe partea dreapta, cu care puteti realiza fotografii sau clipuri, si are un raport calitate-pret foarte bun.
Are un ecran patrat, cu diagonala de 1,54 inch si rezolutia de 240×240 pixeli. Bateria are o capacitate de 300 mAh si de la 2 pana la 5 zile, in functie de modul in care este utilizat. Ceasul poate fi utilizat si pe post de telefon mobil. Are un sistem de operare LinkIt, compatibilitate OS – Android, iOS, memorie RAM 16MB si memorie interna de 8MB.

iPhone 7 m-a impresionat prin rapiditatea cu care se misca in meniuri si in aplicatii, dar si in jocuri. iPhone 7 imbunatateste substantial aspectele importante ce definesc experienta iPhone. Are un display Touchscreen Capacitiv de 4,7 inch si functii precum Geo-tagging, touch focus, detector face/smile, HDR (photo/panorama) si senzor fingerprint.

Bloggeri care au scris despre emisiunea #Testarea 8:
Nouwidget, Informatii Pretioase, Modern Muse, Lucruri Interesante, Mendre.

6 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord