Prezentare – Mio Spirit 8500LM

Prezentare – Mio Spirit 8500LM


Am primit in teste GPS-ul Mio Spirit 8500 LM, un ajutor de nadejde atunci cand calatorim in tara sau in strainatate. Acum probabil ca vrei sa ma intrebi de ce sa mai cumpar un GPS cand pot sa utilizez smartphone-ul? Ei bine, avem la dispozitie foarte multe aplicatii care ne ajuta sa evitam ambuteiajele sau drumurile aglomerate, dar partea neplacuta este ca, in majoritatea cazurilor, smartphone-ul are nevoie de o conexiune stabila la internet pentru a accesa hartile sau pentru a monitoriza fluxul de trafic dintr-o anumita zona. Eu personal prefer sa utilizez un dispozitiv GPS mereu cand plec cu masina in strainatate sau am de facut un drum lung in tara.

Mio ofera actualizari gratuite pentru toata harta Europei prin software-ul MioMore Desktop, inclus in pachet. Nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste schimbarea numelui unor strazi sau locuri.

In plus, acest device vine la pachet cu foarte multe aplicatii care iti vor fi de mare folos: IQ Routes™, Find My Car, LearnMe Pro™, Tunnel Guidance, Near Me, Trip Planner.

Atunci cand porniti pentru prima oara sistemul de navigatie, veti parcurge un scurt tutorial video, in care sunt prezentate cele mai importante functii ale dispozitivului si modul in care le puteti utiliza. Puteti vedea despre ce este vorba in review-ul video de mai sus.

Mio Spirit 8500LM are un display generos cu diagonala de 6.2 inci si rezolutia 800 x 480, protejat de o pelicula anti-glare, datorita careia poate fi folosit si in lumina puternica a soarelui. Display-ul este de tip tactil rezistiv, usor de folosit.

In cutie veti mai gasi: incarcatorul cu conector de 12V, compatibil cu toate mufele de la bricheta auto, ghid de utilizare, DVD cu software si o ventuza pentru montarea GPS-ului pe parbriz.

In concluzie, recomand cu incredere acest sistem de navigatie tuturor celor care isi planuiesc sa plece in Europa sau isi petrec foarte mult timp in calatorii, deoarece nu are nevoie de o conexiune la internet pentru a functiona si, in plus, vine la pachet cu cateva aplicatii foarte utile.

2 Comments

Add yours
  1. 2
    Ana

    Buna,
    Am achiziționat si eu acest produs si nu reușesc sub niciun chip sa găsesc pe cutie product key -ul de 25 caractere pentru a actualiza gratuit hărțile. Ma poti ajuta cu informația asta? Răman datoare!

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord