Lumea magica a jucariilor de plus

Lumea magica a jucariilor de plus


Lumea jucariilor este magica! Chiar daca esti adult, nu ai cum sa nu zambesti atunci cand vizitezi un magazin de jucarii. Eu vorbesc din propria mea experienta, sa stiti. Dar oricine este in asentimentul meu, probabil ca citi aceste randuri si va zambi, in acelasi timp.
Acum ca se apropie Craciunul, esti mereu in cautarea celor mai frumoase jucarii de plus si nu numai. Nici eu nu am facut exceptie. Chiar daca nu mai sunt un copil… teoretic inca ma consider copil in interior. Iar slabiciunea mea pentru jucariile de plus nu a disparut, odata cu trecerea timpului. Din contra chiar, acum apreciez mai mult aceste plusuri, mai ales ca acum gasesti o gramada de modele foarte frumoase si bine realizate.

Ochisori mari si sclipitori
Recent, am inceput sa fac o pasiune pentru jucariile cu ochii mari, sclipitori, ca cea din poza. Cum sa nu ti se topeasca inima, cand vezi asa ceva? Chiar credeam ca nu ma mai pot lasa impresionata de ‘’ochii de catelus’’, dar zau ca aceste jucarii chiar sunt din alta dimensiune!

Poate ca eu sunt o persoana care refuza sa se maturizeze. Dar poate ca si tu stii ca lumea jucariilor de plus este magica! Altfel cum iti explicit ca aceste plusuri au asa impact pozitiv asupra copiilor si adultilor, deopotriva?
Ofera cadou un plus… Crede-ma, chiar merita
Vrei sa faci copilului tau un cadou de-a dreptul ‘’lipicios’’? Atunci o jucarie de plus este cea mai potrivita alegere! Indiferent de model, culoare sau marime, o jucarie de plus este mereu apreciata de catre cei mici… si nu numai.
Cauti plusul perfect? Poti incepe sa il cauti pe Worldoftoys.ro – cosuletul virtual este foarte incapator, sigur toate jucariile de plus pe care doresti sa le achizitionezi vor avea loc acolo. Dar grabeste-te, la cat de dragalase sunt, stocurile de epuizeaza rapid!

Guest post scris de Cristina.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment