Huse pentru iPhone de la Brand GSM

Huse pentru iPhone de la Brand GSM


Culmea zgârceniei: să-ți cumperi iPhone 7 și să nu te învrednicești să-i achiziționezi un produs din categoria huse iPhone 7 care să-l protejeze. Modul în care ne păstrăm contactele cu lumea reprezintă adevărata noastră carte de vizită. Dincolo de valoarea materială, telefonul are valoare spirituală, fiindcă el arhivează contactele cu cei dragi, cu partenerii de afaceri, fotografiile de la diferite evenimente. Un accident, un șoc și rămânem izolați de universul în care trăim. Neglijența este cu atât mai mare, cu cât Brand GSM Accesories ne pune la dispoziție 76 de produse de acest fel.

Huse de toate formele și culorile, care pot fi asortate cu bluza, cu rochia, cu unghiile sau pantofii posesoarei mobilului sunt elegante, utile și accesibile. Prețurile variază de la 25 la 549 de roni, iar paleta culorilor este variată: albastru închis, verde, roșu, roz, negru, mov, auriu și argintiu. Pentru orientarea perfectă în site există mai multe filtre de căutare: după tipul de husă, după materiale, culoare și producător. Pentru cei care doresc să facă un cadou scump telefonului există și huse de lux cu imprimeu embosat pe margini sau cristale Swarovski.

43 de huse iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus merită să simtă mângâierea unei huse din piele fină. Orice telefon deștept trebuie să fie răsfățat să funcționeze la cote maxime, iar uneori simt nevoia să îmbrace haine elegante, doresc să fie cochete, pe cât de cochete, pe atât de confortabile. Cine nu și-ar dori o husă din piele fină, realizată manual, cu închidere magnetică, căptușită cu material de lux pentru evitarea zgârieturilor? Cine nu ți-ar dori acces la toate butoanele și la toate funcțiile telefonului?

Huse iPhone 6
Este de admirat faptul că Brand GSM Accesories dispune de huse pentru toate mărimile telefoanelor și toate gusturile posesorilor fiind pe măsura tuturor exigențelor și buzunarelor.
iPhone 6/6S este răsfățatul magazinului fiindcă aici se găsesc 351 de produse care i se potrivesc. Puțin lipsește să nu fie câte o husă pentru fiecare zi a anului. Ideal ar fi să putem schimba husa mobilului zilnic, din două motive:
1)Telefoanele ar părea mereu noi
2)Husele nu s-ar uza.
55 de tipuri de Huse iPhone 6 Plus își așteaptă beneficiarii
Cu prețuri cuprinse între 25-109 lei, husele pentru iPhone 6 plus își așteaptă cuminți rândul. Unele sunt așa de diafane, încât telefoanele care le vor purta se vor transforma în adevărate zâne, în zeițe ale frumuseții!

Pe cât sunt de frumoase, trainice, utile și elegante aceste huse, pe atât sunt ușor de comandat. Înainte de prelucrarea comenzii, profesioniștii consiliază telefonic potențialii cumpărători care nu sunt deciși sau complet informați. De luni până vineri, între orele 9-17 ne putem exprima dorințele și primii sfaturi la aceste date de contact: 0751 149 087 comenzi@arcoexpert.ro.
Cei care fac plata online să fie siguri de faptul că toate operațiunile sunt securizate.

În 48 de ore, produsele din categoria huse iPhone SE ajung la domiciliul clientului
La 48 de ore după plasarea comenzii, produsele sosesc la domiciliu. Oferta generoasă este urmată de prețuri modice pentru ca de Crăciun, telefoanele noastre să fie în centrul atenției.
206 produse așteaptă cuminți să bucure telefoanele deștepte, dar și pe stăpânii acestora, la prețuri ce variază între 10-99 de lei. Aici apar și huse haioase pentru telefoanele îndrăznețe care vor să se costumeze în iepurași sau să se îmbrace în blugi.

+ There are no comments

Add yours