Evolio M6 – prezentare video

Evolio M6 – prezentare video


Evolio M6 – prezentare video

Am primit in teste noul smartphone Evolio M6, un gadget care ruleaza sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. M6 are o interfata de utilizare simplificata, este dotat cu un procesor Mediatek Quad Core.
Smartphone-ul este testat și certificat Google, oferind o integrare perfecta cu facilitatile, aplicatiile si serviciile Google.

Ecranul IPS de 5.5 inch cu rezolutia HD (1280×720 pixeli) este vizibil chiar si in lumina solara directa și oferă o paleta de peste 16 milioane de culori.
Smartphone-ul este destul de subtire, avand o grosime de doar 8,3 mm.

Smartphone-ul dispune de slot pentru card microSD de până la 32 GB, memoria interna de 8GB putand fi extinsa cu usurinta.

Si din punct de vedere al autonomiei Evolio M6 impresioneaza, fiind dotat cu un acumulator de 2300mAh.

Evolio M6 poate fi achizitionat cu 499 lei, atat din retelele de retail specializate cat si online de pe site-ul EvolioShop.com.

In curand voi reveni cu un review detaliat al acestui smartphone.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord