Concurs pentru antreprenori – Castigati cinci licente de utilizare a platformei eOKEY pentru 12 luni!

Concurs pentru antreprenori – Castigati cinci licente de utilizare a platformei eOKEY pentru 12 luni!


Update: Concursul se incheie in momentul adunarii unui numar de 10 comentarii.

Ofer cititorilor Blogatu.ro pasionati de antreprenoriat 5 licente de utilizare a platformei eOKEY valabile pentru 12 luni.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga una dintre cele cinci licente:
Posteaza, intr-un comentariu, motivele pentru care ai nevoie de o licenta si felul in care consideri ca te va ajuta.
Cu cat este mai interesant comentariul tau, cu atat ai mai multe sanse de castig. Castigatorii vor fi anuntati pe 14 Decembrie.

Ce trebuie sa stiti despre platforma eOKEY? 
Va ajuta sa emiteti facturi, avize, devize, sa tineti evidenta clientilor vostri si a activitatilor echipei voastre. Toate sunt la un loc (facturator, modul de management al vanzarilor, calendar, registrul de documente oficiale). Documentele sunt stocate centralizat, pe fisiere, iar pastrarea lor se face in siguranta, in cloud (adica nu e nevoie sa investesti in servere, statii de lucru fixe etc).

O functionalitate care mi-a placut mie a fost notificarea automata a clientilor la emiterea facturii si la scadenta. Imi ia mie de pe cap grija reminder-urilor pe care le trimit clientilor mei cand le emit factura sau cand stiu ca se apropie scadenta. Ma pot focusa pe alte activitati.
Concluzia mea este ca platforma poate sa fie cel mai bun asistent manager al tau daca esti un mic intreprinzator. Un asistent smart, care nu rataceste documente, ci le pastreaza organizat si cu totul la indemana ta. Care te ajuta sa vezi simplu cat ai vandut, cui, cine ti-a facut plati si cine nu.
Pe scurt, ai istoricul si imaginea clara a situatiei firmei tale.

Daca vreti sa testati si voi platforma, detalii gasiti aici: http://www.eokey.ro

3 Comments

Add yours
  1. 2
    Vasi

    Imi place acesasta aplicatie pentru ca pot sa beneficiez de notificarea automata a clientilor la emiterea facturii si la scadenta, deci mai putina munca pentru mine.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord