Vezi ce cantareata celebra isi sarbatoreste ziua de nastere

Vezi ce cantareata celebra isi sarbatoreste ziua de nastere


Una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Giulia, caci despre ea este vorba, a implinit astazi frumoasa varsta de 32 de ani.

“Nu mi-am dorit sa fac nimic de ziua mea, deoarece am vrut sa petrec aceasta zi speciala alaturi de sotul si de copiii mei. Prietenii apropiati au vrut sa imi organizeze o petrecere, dar am preferat sa impartasesc aceste momente frumoase alaturi de familie” declara Giulia.

Giulia este o mama moderna, o artista ce reuseste sa se faca remarcata la fiecare aparitie. Cantareata ne demonstreaza ca este o femeie puternica, o femeie care nu oboseste niciodata. Cu o ritm de viata activ, Giulia gaseste timp sa se imparta intre familie, emisiuni si studio.

Pe langa toate aceste activitati, artista a lansat recent o colectie de tricoruri si hanorace imprimate cu versuri din propriile piese. “Badass mom” se bucura de un real succes pe piata muzicala de la noi din tara bucurandu-se de aprecierea fanilor.

Cu milioane de vizualizari pe youtube si cu un fanbase puternic, Giulia se poate declara o artista implinita. Cu milioane de vizualiari pe youtube si sute de mii de fani pe retelele de socializare, dupa succesul inregistrat cu piesele “Ochii tai” si “Ploaie de vara”, Giulia ne-a surprins cu o noua colaborare, cu o piesa total diferita, “Ce-a fost a fost”, piesa care a reusit sa stranga aproximativ un milion de vizualizari pe youtube, in mai putin de o saptamana de la lansare.

+ There are no comments

Add yours