NetGear AirCard 810 – router portabil – Review


Netgear continua traditia si revine pe piata routerelor portabile cu noul router portabil 4G AirCard 810 ce ofera o viteza de pana la 600 Mbit/s.

Prima impresie pe care mi-a lasat-o Netgear AirCard 810 a fost foarte buna. Cu dimensiunile de 112 x 69 x 15.5 mm si greutatea de aproximativ 132 grame (trebuie sa tinem cont ca are o baterie de 2,930 mAh care este destul de mare), routerul portabil isi face loc fara probleme oriunde, fiind foarte usor de tinut in buzunar, de luat in bagaj sau in masina. Display-ul tactil de 2,4 inci usureaza modul in care NetGear AirCard 810 poate fi configurat si in acelasi timp ofera cele mai importante informatii precum traficul de date consumat sau numarul de dispozitive conenctate. Trebuie sa mentionez ca suporta un numar maxim de 15 dispozitive ce pot fi conectate in acelasi timp.

Netgear AirCard 810 permite utilizatorilor conectarea a doua antene LTE pentru a trimite si primi date mult mai repede.

Autonomia oferita este de aproximativ 11 ore, ceea ce este impresionant daca tinem cont ca in acest timp 15 device-uri stau in permanenta conectate la internet prin intermediul lui NetGear AirCard 810.

Dupa ce l-am testat mai bine de doua saptamani pot spune ca sunt in masura sa va recomand acest router cu incredere, avand in vedere specificatiile si modul in care s-a comportant in perioada de test.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord