Cu ce te asteapta Ledia.ro de Black Friday

Cu ce te asteapta Ledia.ro de Black Friday


Doar o ora a mai ramas pana la editia 2016 Black Friday si a venit momentul ca cei de la Ledia.ro sa dezvaluie ofertele pe care le-au pregatit. Toata echipa Ledia.ro a lucrat mai bine de 3 saptamani pentru a pregati acest eveniment, spera sa fie unul de succes si spera ca sambata, 19.11, cand reducerile vor fi oprite oficial sa poata spune ca au avut o zi buna, clienti fericiri si stoc 0 la oferte.

Saptamana aceasta, pe blogul Ledia.ro a aparut o postare cu 5 sfaturi pentru cumparaturi reusite de Black Friday, postare pe care te invitam sa o citesti si tu. Ea nu e utila doar pentru site-ul Ledia.ro, ci si pentru alte site-uri.

In total vor fi reduceri la aproximativ 100 de produse diferite la oferta, reduceri intre 10 si 60%, iar ca si produse pe stoc peste 2000 de bucati din diverse categorii.
Reducerile incep fix la ora 00:01 pe data de 18.11, deci daca te vei trezi mai dimineata vei cumpara mai ieftin si vei vedea primul ofertele.
Cei de la Ledia.ro au dezvaluit deja cateva secrete: becuri led de la 6 lei, proiectoare cu led auto de la 39 de lei, lanterna cu led cadou pentru orice comanda mai mare de 299 lei, plus livrare gratuita, kit-uri de banda led de la 89 de lei sau banda led de la 17 lei rola de 5 metri.

Pe langa reducerile de pe site, cei care vor vizita magazinul Ledia vor avea un discount de 10% cu un cupon de reducere pentru produsele care nu sunt la reducere, pentru a nu pleca „cu mana goala” din magazinul online al celor de la Ledia.ro.
Pe pagina de Facebook Ledia.ro vor fi postate oferte incepand din aceasta seara, la ora 20:00. Urmareste pagina pentru a afla primul.
Speram sa fie un Black Friday cu oferte utile si bune pentru tine si sa vizitezi acest magazin online si dupa aceasta data.

+ There are no comments

Add yours