Cat am slabit

Cat am slabit


In 10 luni, din 10 Ianuarie 2016 pana in Noiembrie 2016, am slabit 29 de kilograme. Daca in urma cu un an cantaream 115 kg, acum am o greutate de 86 kg.
Iata doua fotografii din care veti observa foarte bine cat am slabit. Prima fotografie realizata in urma cu un an si jumatate, cea de-a doua in urma cu cateva saptamani:

Mai 2015:
Mai 2015

Noiembrie 2016:
Noiembrie 2016

Greutatea pierduta se observa pana si la incheietura mainii. Iata unde inchideam cureaua ceasului la inceputul anului 2016:

mde

mde

Si unde o inchid acum:

mde

mde

Cum am slabit? Va voi povesti cat de curand pe blog. Insa trebuie sa va spun ca am de gand ca, in cateva luni, sa ajung la greutatea de 75 kg, optima pentru inaltimea mea de 1,76 m. Tot ce va spun acum e ca, pentru a reusi sa slabesc atat de mult intr-un timp relativ scurt, am avut nevoie de multa determinare.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord