Ce vreau sa schimb la barul meu pentru a atrage clienti

Ce vreau sa schimb la barul meu pentru a atrage clienti


Odata cu interzicerea fumatului in locurile publice am observat ca afacerea mea are de suferit. Numarul de clienti a inceput sa scada, ceea ce a inceput sa ma ingrijoreze. Ma gandesc serios ca e momentul sa fac o schimbare si anume sa imi reamenajez localul.
Am intrat pe site-ul celor de la EVO horeca si am vazut cateva modele de piese de mobilier superbe, care se potrivesc perfect in localul meu. Am vazut mobilier horeca si in alte localuri ale cunoscutilor si mi-am promis ca atunci cand voi schimba ceva il voi lua tot de aici.

Sa va spun cam ce anume as vrea sa cumpar:
-Mese joase de cafea
Foarte multi clienti vin in localul meu pentru a-si servi cafeaua dimineata. Cred ca masutele de cafea de la EVO horeca ar fi perfecte. Cele pe care le vreau sunt fabricate din lemn masiv de fag, sunt dreptunghiulare si arata foarte bine.

-Canapele modulare
Vreau foarte mult sa schimb si canapelele. Nu stiu daca pe toate, dar cu siguranta pe cele care s-au uzat mai mult in timp. Am vazut cateva canapele modulare foarte interesante care ar merge perfect cu mesele de cafea. Ma gandesc ce model sa aleg in cele din urma, deoarece sunt multe variante care imi plac.

-Scaune inalte pentru bar
Cred ca a venit momentul sa schimbi si scaunele de la bar. Oscilez intre doua modele, deci nu pot spune inca ce voi alege cu certitudine. Insa, inclin sa cred ca voi merge tot pe varianta de scaun din lemn masiv.
Cam acestea sunt piesele de mobilier pe care intentionez sa le iau pentru a schimba modul in care arata barul meu. Am cativa ani buni de cand nu am facut schimbari si cred ca acum e momentul potrivit pentru asta.

Guest post scris de Bogdan.

+ There are no comments

Add yours