Philips S326 – smartphone mid-range accesibil – unboxing

Philips S326 – smartphone mid-range accesibil – unboxing


Philips S326 este un smartphone mid-range dotat cu display IPS de 5 inci si rezolutie 1280 x 720 px, procesor Quad-Core tactat la 1,5 GHz, 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie interna, camera foto principala de 8 Megapixeli cu autofocus si camera foto pentru selfie-uri de 2 Megapixeli. Carcasa este solida iar ecranul m-a surprins intr-un mod placut datorita culorilor vii si raspunsului rapid la atingere.

Bateria are o capacitate de 3000 mAh si ofera o autonomie de 30 de ore, in convorbire si de 27 de zile, in standby. Raportul calitate-pret al acestui smartphone este excelent: Philips S326 costa numai 449 lei.
Philips S326 ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Va invit sa urmariti mai jos unboxing-ul acestui smartphone.

9 Comments

Add yours
 1. 1
  pop aurelia

  Sa fiu sincera imi place “De ce va place smartphone-ul Philips S326?”pentru ca este de calitate,inteligent,bine dotat cu camera foto principala de 8 Megapixeli cu autofocus si camera foto pentru
  selfie-uri de 2 Megapixeli.

 2. 6
  Ciocirlan Diana Gabriela

  Pentru că bateria de 3.000 mAh este capabilă să ofere o durată de utilizare de până la 30 de ore în convorbire telefonică și de până la 27 de zile în standby.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord