Concurs pentru comentatori – Castiga una dintre cele 5 invitatii de tip Content Pass la IMWorld 2016

Concurs pentru comentatori – Castiga una dintre cele 5 invitatii de tip Content Pass la IMWorld 2016


Dragi cititori, va invit la un concurs rapid, care se va incheia duminica, 2 Octombrie, la ora 23:59. Premiile oferite sunt 5 invitatii la Internet&Mobile World 2016, cel mai important eveniment al anului dedicat solutiilor digitale, mobile si software!

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga cele 5 invitatii de tip Content Pass: Postati, pana pe 2 Octombrie, la ora 23:59, comentarii la acest articol, cu subiectul “Ce produse sau solutii prezentate de expozanti la IMWorld 2016 te-ar ajuta în afacere si de ce”. Autorii celor mai interesante 5 comentarii vor primi cadou cate o invitatie la IMWorld 2016.

Reprezentantii a peste 4.500 de companii din regiune vor participa la cea de-a cincea editie a expo-conferintei Internet & Mobile World, in perioada 5-6 Octombrie. Peste 130 de speakeri internationali si locali vor urca pe cele 5 scene: Main Stage, Enterprise Stage, Digital & E-commerce Stage, Developers Stage si Marketing Innovation Stage, dedicate specialistilor in IT, Java, Java Script, Marketing Digital sau E-commerce din cadrul Internet&Mobile World. Acestia vor prezenta inovatiile anului in domeniul tehnologiei in 90 de sesiuni de prezentari, studii de caz si workshop-uri.

Agenda completa a evenimentului este disponibila pe pagina evenimentului: http://imworld.ro/agenda.

Comentati si castigati!

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment