Concurs: Castiga una dintre cele 20 de invitatii la DreamHack 2016!

Concurs: Castiga una dintre cele 20 de invitatii la DreamHack 2016!


Evenimentul de gaming al anului, DreamHack 2016, are loc pe 16-18 Septembrie, in Bucuresti, la Sala Polivalenta.

In colaborare cu PGL Romania – organizatorul evenimentului – ofer 20 de invitatii la DreamHack celor mai norocosi 20 de comentatori ai acestui articol.

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs: raspunde intr-un comentariu la acest articol la urmatoarea intrebare:
De ce iti doresti sa participi la DreamHack 2016?

Cateva motive pentru a participa la DreamHack 2016:
Turneul DreamHack ZOWIE Open 2016 va aduce la Bucuresti opt dintre cele mai bune echipe de CS:GO din lume, oferind premii totale de 100.000 de dolari.
Dupa succesul din toamna trecuta de la Cluj, cand s-a desfasurat cel mai popular turneu de CS:GO din lume, iata ca DreamHack Open și PGL revin de data aceasta la Bucuresti, pentru a pune pe scena Salii Polivalente din Capitala, un spectacol unic de sport electronic.

„PGL va oferi si de această data fanilor calitate si profesionalism in productia de evenimente esports de nivel premium. Gamerii profesionisti, dar si cei amatori vor avea ocazia sa concureze in traditionalele concursuri PGL organizate la DreamHack Bucharest 2016. Mai mult, la editia din 14-16 septembrie de la Sala Polivalenta, vor avea loc mai multe competitii importante, printre care momentan putem să mentionam turneul de Hearthstone.”, a declarat Silviu Stroie, presedintele PGL.

De la DreamHack Bucharest 2016 nu vor lipsi cunoscutele zone de activitati speciale precum: Streaming Area, PGL Arena, PGL Adventure, Secret Shop sau concursul de Cosplay, pe langa multe altele.

Repet intrebarea la care trebuie sa raspundeti pentru a castiga una dintre cele 20 de invitatii: De ce iti doresti sa participi la DreamHack 2016?

Update: Castigatorii celor 20 de invitatii sunt:
Andrei ciorba
Razvan
Manea andrei
Paraschiv Alexandru
Mihai Cristian
Sisan Yunus Amiri
Rohan Lauretniu-Nicolae
Pirvu matei
Bebereche bogdan
Orza Catalin
Alexandru Bebereche
Marius
Cosmin alexandru
Florin barbu
Vlad dima
Petrusca Andrei
Ovidiu Rusu
daniel dragomir
Paraschiv Robert Andrei
Petrescu robert

40 Comments

Add yours
 1. 1
  daniel dragomir

  Eu vreau doar un motiv sa plec de-acasa 3 zile. Bine, glumesc. Vreau sa vad cativa jucatori preferati, sa urmaresc live concursurile si sa particip la tombola.

 2. 4
  Petrusca Andrei

  Doresc sa particip la DH deoarece vreau sa urmaresc competitiile de csgo alaturi de prietenii mei , sa fac poze cu jucatorii mei preferati de csgo si sa ma distrez 🙂

 3. 8
  Bebereche bogdan

  Doresc sa particip la dreamhack deoarece vreau sa particip la concursuri de jocuri,sa gasesc obiecte de vanzare din jocurile preferate si pentru ca este o experienta frumoasa

 4. 10
  Paraschiv Alexandru

  Îmi doresc foarte mult să particip la Dreamhack pentru a-i vedea pe Bobospider sau TheLink,echipe profesioniste de cs:go,in special EnvyUs si VirtusPro dar și turneele de Hearthstone.E o atmosferă foarte plăcută la Dreamhack am vrut sa merg si anul trecut la Cluj dar din cauza unei probleme personale nu am mai ajuns.

 5. 11
  Paraschiv Robert Andrei

  As dori sa particip la DreamHack pentru a intalnii jucatori profesonisti de CS:GO de la echipe precum:Ennvius,VirtusPro si Cloud9,pentru a intalnii youtuberi precum Bobospider si IHATEPINK si pentru a vedea si testa noile produse ale marilor firme:Nvidia,AMD,Intel.

 6. 28
  Rohan Lauretniu- Nicolae

  Imi doresc sa participi foarte mult deoarece as vrea sa vad concursul de Cosplay , dar si cativa dintre jucatorii la Cs go

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord