Concurs – Castiga un smartphone Philips S326!

Concurs – Castiga un smartphone Philips S326!


Dragi cititori, va invit sa participati la un concurs organizat de Blogatu.ro in colaborare cu Philips Mobile Phones Romania, al carui premiu este un smartphone Philips S326 in valoare de 449 lei. Unboxingul smartphone-ului poate fi urmarit in acest link.

Philips S326 este un smartphone mid-range dotat cu display IPS de 5 inci si rezolutie 1280 x 720 px, procesor Quad-Core tactat la 1,5 GHz, 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie interna, camera foto principala de 8 Megapixeli cu autofocus si camera foto pentru selfie-uri de 2 Megapixeli, baterie de 3000 mAh care ofera o autonomie de 30 de ore, in convorbire si de 27 de zile, in standby si care ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga smartphone-ul?
Sa intrati, pana pe 2 Octombrie 2016, la ora 23:59, pe pagina de Facebook Blogatu.ro si respectati urmatorii pasi:
Pasul 1: Raspundeti la intrebarea “De ce va place smartphone-ul Philips S326?”. Exemplu de raspuns: “Bateria de 3.000 mAh”, “Are port infrarosu”
Pasul 2: Deveniti fani ai paginii de Facebook Philips Mobile Phones Romania: https://www.facebook.com/philipsmobilephonesromania?fref=ts
Pasul 3: Promovati concursul printr-un share pe pagina voastra de Facebook.

Participati si puteti castiga!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord