Cel mai nou magazin Office Shoes a fost inaugurat în ParkLake Plaza

Cel mai nou magazin Office Shoes a fost inaugurat în ParkLake Plaza


Office Shoes a deschis un nou magazin în București. Acesta a fost inaugurat oficial odată cu noul centru comercial ParkLake Plaza, iar toți clienții interesați de cele mai noi produse din noua colecție îl pot găsi la parter, în partea stângă a intrării principale. Aici, vor găsi modele din cele mai populare game de produse de la branduri de renume din Europa și din lume.

Odată cu noul magazin Office Shoes, compania a ajuns la un număr total de 11 reprezentanțe offline în Capitală. Acestea reprezintă opt magazine Office Shoes, două Timberland și un Office Shoes Fashion House Outlet Centre. Revenind însă la cel din ParkLake Plaza, toți clienții vor beneficia până duminică, 4 septembrie, de o promoție specială: 20% reducere la toate produsele din magazin.

Cu noul magazin, Office Shoes se asigură că cele mai populare produse, de cea mai bună calitate, sunt mereu disponibile clienților și aceștia le pot achiziționa din locații potrivite lor. În alte centre comerciale din București, Office Shoes mai este prezent în București Mall, Plaza, Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, Promenada Floreasca și Mega Mall. De asemenea, compania mai are magazine în marile orașe din România: Brașov, Constanța, Cluj, Iași, Timișoara, Brăila, Craiova, Oradea, Ploiești și Târgu Mureș.

Despre Office Shoes
Office Shoes este un magazin internațional, prezent în România în marile orașe și în Capitală. Magazinul funcționează și în mediul online din anul 2013. Office Shoes comercializează aproximativ 30 de branduri de încălțăminte, cu prețuri variate, care răspund nevoilor întregii familii: există modele pentru femei, bărbați și copii. Cei interesați pot achiziționa produsele Office Shoes online sau la magazinele din București, Brăila, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești, Timișoara, Brașov și Târgu Mureș.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord