Stocul de precomenzi Galaxy Note7, epuizat în România

Stocul de precomenzi Galaxy Note7, epuizat în România


Datele lansării comerciale, segmentate ca urmare a cererii fără precedent

București, 26 august 2016 – Întregul stoc de Galaxy Note7 alocat pentru precomenzi a fost epuizat, la puțin peste o săptămână de la startul precomenzilor din 16 august, anunță Samsug Electronics România.
Înainte de startul precomenzilor, interesul consumatorilor pentru Galaxy Note7 îl depășise deja pe cel pentru Galaxy S7 și S7 edge, în ceea ce privește înregistrarea utilizatorilor pe platformele digitale Samsung, acest fapt având ca rezultat limitarea numărului de dispozitive alocate pe piețele din Europa pentru precomenzi. Limitarea a fost necesară pentru a se asigura livrarea smartphone-ului Galaxy Note7 atunci când acesta va fi disponibil în magazine.
Ca rezultat al numărului fără precedent de precomenzi înregistrate și pentru a respecta angajamentul Samsung de a satisface într-o proporție cât mai mare cererile utilizatorilor, disponibilitatea noilor smartphone-uri în Europa va fi segmentată. Galaxy Note7 va fi disponibil pe piețele din Europa începând cu 2, 9 și 16 septembrie, iar în România, acesta va fi comercializat începând cu 16 septembrie.
„Reacția pozitivă a utilizatorilor la noul Galaxy Note7 este dovada că aceștia își doresc un smartphone cu un design elegant și cu tehnologie avansată, care oferă beneficii reale. S Pen-ul a fost mereu punctul forte al seriei Note, iar acesta a fost îmbunătățit cu noi funcții smart, care permit crearea și împărtășirea de idei mai rapid ca oricând. În același timp, inovații precum funcția de scanare a irisului le oferă utilizatorilor posibilitatea de a își debloca smartphone-ul cu o simplă privire. Așteptăm cu nerăbdare să ne mărim familia de utilizatori Galaxy Note începând cu 16 septembrie,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.
Pentru mai multe informații despre noul Galaxy Note7, vă rugăm vizitați www.samsung.com/ro

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, aparaturii medicale, a sistemelor de rețea, a semiconductorilor și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord