Bratara smart Samsung Charm este disponibila la Orange

Bratara smart Samsung Charm este disponibila la Orange


Samsung Charm, bratara smart pentru pasionatele de fashion, este disponibila incepand cu 12 august in oferta Orange Romania. Noua bratara inteligenta de la Samsung este eleganta si compacta, putand fi purtata atat ca bratara cat si ca pandativ, se adreseaza mai ales pasionatelor de tehnologie care isi doresc un dispozitiv de monitorizare a activitatii zilnice care sa arate foarte bine.

Samsung Charm combina functionalitatea cu stilul si este compatibila cu smartphone-uri care ruleaza cel putin sistemul de operare Android 4.4. Bratara monitorizeaza activitatea zilnica: distanta parcursa, caloriile consumate si transmite notificari pentru mesaje, apeluri si activitatea de pe retele sociale, printr-un sistem cu LED-uri si vibratii, autonomia promisa este in jur de doua saptamani.
Charm_Main_1
Samsung Charm este disponibila in culorile auriu, negru si roz quartz, poate fi achizitionata din magazinele Orange si online, la prețul de 29 euro. Clientii care cumpara bratara din magazinul online vor beneficia de o reducere suplimentara, in cadrul campaniei Hot Summer, pana pe data de 31 august 2016, fiecare grad peste 20°C (inregistrat in Bucuresti) reprezinta un discount de 1%.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord