Clienții Simplu Credit își pot plăti ratele la terminalele ZebraPay

Clienții Simplu Credit își pot plăti ratele la terminalele ZebraPay


ZebraPay și Simplu Credit anunță semnarea unui parteneriat pentru serviciile de colectare electronică a plății ratelor de credit prin terminalele de plată self-service. Parteneriatul vine ca o alternativă de plată pentru clienții companiei de creditare.

Ratele aferente produselor de creditare oferite de Simplu Credit persoanelor fizice pot fi achitate în numerar simplu, comod și sigur, prin intermediul terminalelor de plată ZebraPay. Noua alternativă de plată este accesibilă 24 din 24 de ore, datorită poziționării terminalelor plată ZebraPay în marile rețele de retail, în universități, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate.

Plata se realizează rapid, în câțiva pași simpli, la îndemâna oricui, iar ratele vor fi considerate achitate chiar din momentul plății, fără nicio întârziere. Practic, clientul își va introduce numele, CNP-ul sau numărul contractului și suma pe care o are de plată, introduce banii prin fantă și gata! Tranzacția este finalizată!

“Simplu Credit s-a alăturat demersului nostru de a oferi clienților cât mai multe opțiuni de plată, astfel încât să le ușurăm viața și să economisească timp. O singură oprire la un terminal de plată ZebraPay va oferi accesul la servicii precum plata facturilor, reîncărcarea cartelei prepaid, achiziționarea de bilete de tren și avion, și plata ratelor de credit. Simplu, rapid și sigur”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

“Ne bucurăm pentru parteneriatul încheiat cu ZebraPay, acesta făcând parte din planul de dezvoltare și strategia de extindere pe plan național al Simplu Credit IFN SA. Dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, iar ZebraPay este una dintre soluții. Modalitatea simplă, sigură și flexibilă oferită prin acces 24/7 la terminalele din proximitatea clientului îl ajută să economisească timp, oferindu-ne, de asemenea, posibilitatea de dezvoltarea a unor produse financiare competitive, accesibile și ușor de utilizat. Soluțiile simple și eficiente rămân o prioritate pentru Simplu Credit IFN SA, acestea având ca scop garantarea satisfacției clienților”, a declarant Livia Lengyel, Director de Vânzări Simplu Credit IFN.

Rețeaua ZebraPay este alcătuită din 1850 de terminale de plată, amplasate în peste 350 de localități din țară. Compania pune la dispoziția clienților 94 de servicii, printre care amintim: plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și bilete la spectacole.

Despre ZebraPay

ZebraPay oferă o metodă simplă și rapidă de efectuare a plăţilor electronice prin terminale de plată de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plăţi cu numerar pentru o gamă largă de produse şi servicii: plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren, bilete la spectacole și multe altele.
Compania deţine cea mai mare reţea de terminale de plată de tip self-service, acestea fiind amplasate in peste 350 de localităţi din ţară. Terminalele ZebraPay pot fi găsite în marile reţele de retail, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinarii şi magazine de proximitate.
Pentru mai multe informaţii despre ZebraPay, accesați http://www.zebrapay.ro/

Despre Simplu Credit

Simplu Credit IFN S.A. este o instituție financiară nonbancară, înființată în anul 2004, iar începând cu anul 2007 societatea desfășoară activități de creditare. Încă de la început am oferit soluții de finanțare flexibile, rapide și accesibile clienților – persoane fizice si juridice. Am apărut pe piață cu creditul de nevoi personale – Multi Credit, am introdus în portofoliu creditele pentru susținerea companiilor, factoring și scontare. Ulterior ne-am mărit portofoliul oferind clienților posibilitatea accesării unui împrumut pe termen scurt, creditul rambursat la salariu – Avans Credit, precum și Creditul pentru achiziții de bunuri – Shop Credit.

În prezent deținem 5 puncte de lucru – patru în București și unul în Brașov, dorind ca în perioada următoare să ne extindem cu noi puncte de lucru, atât în București, cât și în restul țării.

Pentru mai multe informații despre Simplu Credit IFN SA, accesați https://www.simplucredit.ro/

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord