Xerox WorkCentre 6027 – imprimanta multifunctionala: review

Xerox WorkCentre 6027 – imprimanta multifunctionala: review


Dragi cititori, am testat Xerox WorkCentre 6027, un multifunctional potrivit atat pentru utilizatorii individuali care isi doresc o viteza mare de scanare si tiparirea de imagini de calitate, cat si pentru firmele mici si mijlocii care au nevoie de tiparirea rapida a unui volum mare de documente.

WorkCentre 6027 este o imprimanta multifunctionala care dispune de un touchscreen de mari dimensiuni si cu o utilizare foarte intuitiva, care elimina mare parte din butoanele prezente pe astfel de dispozitive si care incetineau experienta de utilizare. Multumita plasticelor de buna calitate de culoare alba si albastra, WorkCentre 6027 este recunoscuta imediat ca o imprimanta Xerox, calitatea constructiei este foarte buna, este clar ca imprimanta va rezista bine in timp. De asemenea, cele 4 cartuse de toner au capacitate mare si, astfel, nu necesita schimburi dese.

Cartusul pentru toner alb-negru are capacitatea de 2000 de pagini, iar fiecare din cele 3 cartuse color au capacitatea de 1000 de pagini.
Tava de alimentare are o capacitate de 150 de coli, de asemenea, este foarte important de mentionat ca WorkCentre 6027 dispune de ADF (automatic document feeder) care face foarte usoara copierea si scanarea documentelor care au mai multe coli, eliminand astfel necesitatea scanarii pagina cu pagina.
WC6027_DADFOpen
Display-ul cu touchscreen imbunatateste foarte mult experienta de utilizare. Ca optiuni de conectivitate, pe langa clasicul port USB pentru printat si scanat, puteti sa tipariti sau puteti scana de pe un stick de memorie. Insa, cea mai utila, este conectivitatea wireless, care permite partajarea imprimantei cu celelalte device-uri din retea, foarte utila mai ales pentru firme, deoarece va poate scuti de zeci de metri de cabluri care ocupa spatiu inutil.
WC6027_USBCloseup
Cu Wi-Fi Direct, telefoanele mobile, tabletele si laptopurile pot fi conectate in siguranta direct la imprimanta , chiar daca nu dispuneti de o retea wireless.
Ca sa scanati sau sa imprimati de oriunde, nu trebuie decat sa apasati pe butonul WPS de pe imprimanta, apoi pe butonul WPS de pe routerul Wi-Fi si imprimanta se va conecta automat la reteaua dumneavoastra.
WC6027_Front
Pentru eficientizarea proceselor, functiile performante, printre care Paper Setup Navigator, simplifica activitatea echipelor mici, eliminand incertitudinea atunci cand vine vorba de imprimare cu formate si tipuri personalizate de hartie, de la hartie obisnuita, pana la plicuri si etichete.
Optiunile pentru imprimare includ PCL6 si PostScript 3. Viteza de printare este si ea buna, de 18 pagini pe minut, atat alb-negru, cat si color. Viteza de copiere a unei singure pagini este tipica pentru dispozitivele laser, de 35 secunde, atat alb-negru, cat si color, realizarea de 10 copii la o pagina alb-negru, dureaza 54 de secunde, iar 10 copii la o pagina color, 99 de secunde, ceea ce reprezinta valori foarte bune pentru aceasta clasa de dispozitiv.
Este important de mentionat ca sistemul de imprimare folosit este de tip Hi-Q LED, utilizat in multe dintre echipamentele varf de gama Xerox, folosite de designeri de grafica si artisti care lucreaza pentru clienti din domeniul imagisticii si artelor.
WorkCentre 6027 suporta functia Apple AirPrint, cu ajutorul careia va bucurati de mobilitate sporita, puteti printa e-mailuri, fotografii si documente direct de pe dispozitivul dumneavoastra Apple iPhone sau iPad.
WC6027_Right
Imaginile scanate sunt procesate rapid si au o claritate foarte buna, datorita Xerox’s TWAIN scan interface care simplifica mult scanarea. De asemenea, puteti modifica parametrii pentru scanat daca va doriti, de exemplu, o calitate mai buna a expunerii, cum este cazul pozelor. Scanarea ofera o calitate foarte buna a imaginii, atat alb-negru, cat si color, imaginile color au o acuratete impresionanta, culorile sunt vii si redate la o claritate excelenta. Calitatea imaginilor printate este, de asemenea, la inaltime, textul este foarte clar, culorile sunt reprezentate cu o acuratete maxima si niciun artefact nu este prezent.

In concluzie, Xerox WorkCentre 6027 este un multifunctional cu un raport foarte bun calitate/pret, pe care il recomand utilizatorilor individuali care lucreaza des cu documente si firmelor mici si mijlocii. Xerox WorkCentre 6027 este disponibil in oferta principalelor magazine online la preturi de aproximativ 1500 lei.

Specificatii Tehnice:

Format:
A4
Functii disponibile:
Imprimare
Copiere
Scanare
Fax
All in one
Tehnologie:
Laser
Mod tiparire:
Color
Duplex:
Nu
ADF:
Da
Interfata:
Wireless
USB 2.0
Retea
Alte functii:
Air Print
Google Cloud Print
Medii printare
Formate medii de printare:
148 x 210 mm – 216 x 356 mm
Greutate mediu printare:
60 – 105 g/mp
Copiator
Rezolutie:
600 x 600 dpi
Imprimanta
Viteza de printare alb/negru:
18 ppm
Viteza de printare color:
18 ppm
Limbaj imprimanta:
PCL 5c
PCL 6
PDF Direct print
PostScript 3
Rezolutie printare:
1200 x 2400 dpi
Scanner
Rezolutie scanner:
1200 dpi (optic)
Functii scanner:
Scanare catre PC
Scanare catre E-mail
Scanare catre WSD
Scanare catre retea
Scanare catre WIA
Fax
Viteza transmisie fax:
33.6 Kbps
Functii fax:
Compresie fax: MH, MR, MMH, JBIG
Auto redial
Micsorare automata
Agenda: 100 numere
Delayed fax
Filtrare spamuri
Redirectionare faxuri
Consumabile
Tip consumabil:
Individuale (N, G, C, M)
Consumabile compatibile:
106R02760 – Toner Xerox Cyan, 1000 pagini
106R02761 – Toner Xerox Magenta, 1000 pagini
106R02762 – Toner Xerox Galben, 1000 pagini
106R02763 – Toner Xerox Negru, 2000 pagini
Alimentare hartie:
150 coli
Tava output:
100 coli
Altele
Capacitate memorie:
512 MB
Prima pagina:
19 s
Procesor:
525 MHz
Dimensiuni echipament (W x D x H):
411 x 437 x 389 mm
Altele:
ADF: 15 coli
Greutate echipament:
16.7 Kg
Putere consumata:
330 W
Sistem de operare:
Microsoft Windows 7
Microsoft Windows 8
Microsoft Windows 8.1
Microsoft Windows XP
Microsoft Windows Server 2003
Microsoft Windows Server 2008
Microsoft Windows Server 2012
Microsoft Windows Vista
Mac OS X 10.5 sau ulterior
Fedora Core 15 – 17
SUSE Linux Enterprise Server 10, 11
Ubuntu

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord