Interviuri cu bloggeri: Carmen Tender

Interviuri cu bloggeri: Carmen Tender


1. Prezinta-te mai intai pe tine, apoi scrie o scurta prezentare a blogului tau. Mentioneaza cand ai lansat blogul tau, care a fost motivul pentru care ti-ai lansat blogul si despre ce iti place sa scrii.

1.Buna dragilor, ma numesc Carmen si iubesc sa scriu! Acest blog a luat naștere acum 5 ani, dar de 3 ani ma ocup mai mult de el. Este un blog personal, scriu cu mulă placere despre produsele care imi plac, cartile favorite, plimbarile mele si despre multe alte teme interesante. Enjoy!

2. Cat de important e blogul tau pentru tine?

2. Blogul meu este la fel de important ca Lucky, catelul meu pekinez. Adica nu pot sta nici macar o zi fara el. Totul a inceput in joaca, dar acum scriu macar de cateva ori pe saptamana.

3. Ce subiecte tratezi pe blog? Care este tema ta preferata si de unde te documentezi?

3. Pe blogul meu am diverse subiecte, de obicei scriu despre ce imi place, despre locurile unde am fost sau despre gandurile si trairile mele. Tema mea preferata este cand scriu despre plimbarile si produsele mele preferate. Ma documentez din experientele mele si din sentimente.

4. Cat ai castigat de pe urma blogului tau (bani, gadget-uri, cunostinte)? Care este cel mai important
castig de pe urma blogului?

4. Sincer, nu ma imbogatesc de pe urma blogului, dar ma ajuta sa-mi satisfac anumite capricii. Cel mai important castig a fost un voucher, nu mai stiu exact la ce. Orice lucru mic, primit pe munca mea ma bucura, asa ma simt apreciata.

5. Cat de importanti sunt cititorii blogului tau pentru tine?

5 .Cititorii mei sunt ca o familie, ma bucura orice comentariu si orice vizita pe blog. Asta inseamna ca scriu bine si ce trebuie. Le multumesc pentru sustinere.

6. In ce moduri iti promovezi blogul? Ce metoda de promovare ti se pare mai buna?

6. Blogul mi-l promovez prin Blogatu.ro dar si prin mici concursuri organizate de mine prin banii mei. Inca nu am sponsori, dar sper ca pe viitor sa pot organiza concursuri cu premii mai mari.

7. Sa discutam putin si despre latura ta offlline. Ce ocupatie ai si cum se impaca ea cu pasiunea
pentru blogging? Ce hobby-uri ai?

7. Momentan lucrez part-time ca operator PC, insa sunt in cautare de ceva full time. In clipa de fata am destul timp pentru blogging. Iubesc sa ma plimb, sa descopar retete noi, persoane, imi plac cartile bune, ador muzica, gastronomia si poezia.

8. Ai participat la concursuri organizate pe platforma BlogAwards pentru bloggeri? Cum ti se par concursurile BlogAwards?

8.Am participat inca de la inceput la concursurile organizate pe BlogAwards si chiar am castigat de cateva ori. Imi plac temele interactive, care-mi stimuleaza imaginatia si spiritul de observator.

9. Un mesaj de transmis cititorilor Blogatu.ro!

9. Mesajul meu este acela de a-si urma visul, indiferent de ce spun ceilalti!
Va astept pe blogul meu: MODERN MUSE

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord