Unboxing&Concurs: X3 Soul Mini


Un gadget mid range ce are foarte multe atuuri, Allview X3 Soul Mini vine cu un raport calitate pret excelent si in acelasi timp si cu un design extem de atractiv.

Va atrag atentia ca il puteti castiga daca participati la concursul organizat pe TestArea.ro.
Castigatorul se va alege in data de 12 Martie 2016 si va fi anuntat pe TestArea.ro unde va rog sa intrati pentru a afla mai multe.

Cutia in care se gaseste acest telefon are pe partea din spate principalele specificatii. Avem de a face cu un device destul de subtire ce are o grosime de 7.2 mm. Camera principala are rezolutia maxima de 13 MPx iar cea secundara are 5 MPx, memoria RAM este de 1GB, iar cea interna este de 16 GB.
Sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop.

In cutie gasim: certificatul de garantie, telefonul, un accesoriu pentru introducerea cartelelor sim in slotul dedicat. Este foarte important sa stiti ca avem de a face cu un smartphone ce ofera conectivitate 4G Dual Mode pe ambele simuri alternativ. In cutie se mai gaseste incarcatorul, cablul micro-usb, un ghid de instructiuni rapide, manualul de instructiuni si asa cum ne-au obisnuit cei de la Allview gasim si o licenta de antivirus de la Bitdefender Mobile. La cumpararea telefonului vei primi si o folie de protectie care se monteaza pe ecranul smartphone-ului.

Sa revenim acum la telefon. Pe partea din fata avem o folie pe care sunt mentionte principalele specificatii. Este foarte important sa stiti ca aveti de a face cu un device cu spatele metalic. Telefonul are o carcasa rezistenta, robusta si usoara.
Din punctul meu de vedere designul este unul superb. Pe partea frontal observam sub ecran trei butoane capacitive, in partea din spate camera nu iese in evidenta atunci cand ne uitam din profil. X3 Soul Mini reactioneaza foarte rapid la comenzile utilizatorului. Aplicatia camerei se lanseaza destul de repede, iar focalizarea se face intr-un timp foarte scurt. Prima impresie pe care mi-a facut-o este una foarte buna.

Nu uitati sa participati la concursul organizat pe TestArea.ro!

Va urez mult succes!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord