Specificatii si preturi pentru Huawei P9, P9 Max si P9 Lite

Specificatii si preturi pentru Huawei P9, P9 Max si P9 Lite


Chiar daca nu a fost anuntat inca oficial, specificatiile noului varf de gama Huawei au aparut in oferta unui mare magazin online, astfel au fost dezvaluite atat specificatiile cat si pretul device-urilor.

Huawei P9:
Smartphone-ul are un display Full-HD cu diagonala de 5.2 inch, carcasa este confectionata dintr-o singura bucata de metal si are o grosime de doar 6.4 mm, insa dispune de un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, care ofera energie procesorului Hi-Silicon Kirin 950 insotit de 3GB memorie RAM de tip LPDDR4 si 32 GB spatiu de stocare. Lista dotarilor este completata de un sistem dual-camera (senzor de 12MP), conectivitate LTE si functie dual-SIM. P9 ofera o implementare proprie a functiei Always-On, permitand afişarea de continut static pe ecran cu un consum foarte redus de energie.
Huawei P9 va rula sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, iar pretul sau este de aproximativ 500 dolari.

huawei-p9-3
Huawei P9 Max
P9 Max este un phablet care se face remarcat prin display-ul sau cu diagonala de 6.2 inch, cu rezolutie QHD (2560×1440), dispune de 4GB memorie RAM LPDDR4 si 64 GB spatiu de stocare impreuna cu procesorul Hi-Silicon Kirin 955. P9 Max ofera aceeasi cameră foto duala, cu senzor de 12 MP, acumulatorul are tot 3000 mAh iar grosimea carcasei metalice este de 6.4 mm.
Huawei P9 Max are un pret de aproximativ 700 dolari.
huawei-p9-ahuawei-p9-b

Huawei P9 Lite
Smartphone-ul destinat celor ce dispun de un buget ceva mai redus, P9 Lite are un display Full-HD cu diagonala de 5 inch, acelasi sistem dual-camera cu rezolutie de 12MP si functie OIS de stabilizare a imaginii, impreuna cu o camera frontala cu senzor de 5MP. Pe partea hardware, P9 Lite foloseste un procesor Qualcomm Snapdragon 650, 2GB memorie RAM, conectivitate LTE, suporta dual-SIM, iar acumulatorul are capacitatea de 2500 mAh.
Huawei P9 Lite are un pret de aproximativ 300 dolari.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord