Prezentare camera foto Sony RX100 IV

Prezentare camera foto Sony RX100 IV


Sony RX100 IV este o camera foto digitala extrem de atractiva pana si pentru fotografii profesionisti obisnuiti cu DSLR-urile. Aceasta camera este extrem de compacta, poate fi tinuta fara probleme in buzunar atunci cand sunteti in excursii sau prezenti la un eveniment, cu siguranta ea va fi mult mai utila decat o camera DSLR masiva.


Avem de a face cu un aparat care poate fotografia in rafala de 16 fps la rezolutie maxima. Pooate sa filmeze Full-HD la rezolutie 4K la 30 fps sau poate sa realize clipuri slow motion la rezolutie Full-HD cu 960 de fps.

Sony RX100 IV are un obiectiv Zeiss Vario-Sonnar T* cu o distanta focala de 24-70mm si o diafragma maxima f/1.8-f/2.8. In ajutorul fotografilor aparatul ofera un vizor electronic OLED de tip pop-up, care are un timp de raspuns foarte rapid. Avem si un blit puternic care in conditii de lumina slaba, noaptea spre exemplu, este foarte util.
Iso-ul maxim al camerei este 12800. Sony RX100 IV ofera conectivitate prin Wi-Fi si NFC. Ecranul este de 3 inch si are peste 1 milion de pixeli.

Cu toate ca este de mici dimensiuni avem o baterie de calitate foarte buna: are 1210 mAh si ofera o autonomie ce permite realizarea a cel putin 300-400 de poze.

Camerei i-am atasat un card de memorie Kingston, pe care l-am primit pentru teste impreuna cu camera. Vi-l recomand si voi detalia in articolul detaliat pe care il voi dedica acestei camera.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord