Unboxing: Xiaomi Redmi 3

Unboxing: Xiaomi Redmi 3


Un smartphone disponibil la QuickMobile.ro care are un pret mai mult decat accesibil. Avem de a face cu un smartphone mid-range care are un aspect foarte placut. Trebuie sa va spun ca acest smartphone va veni si cu un adaptor pentru prizele din Romania.

In cutie, pe langa smartphone, mai gasim cateva instructiuni de utilizare . Pe ecran avem o tipla de protectie, la fel si pe partea din spate. Sunt placut surprins de acest model de pe partea din spate.In cutie se mai afla: cheita pentru slotul sim, cablul micro-usb, incarcatorul care vine si cu adaptorul pentru 220V pentru a putea fi folosit la prizele de la noi din tara.

Imi place foarte mult ca design, este destul de usor cantarind doar 144g, are un ecran de 5 Inch cu rezolutia de 720 x 1280 pixeli, foloseste ca sistem de operare Android 5.1 Lollipop. In ceea ce priveste bateria, aceasta este foarte incapatoare avand o capacitate de 4100mAh. Smartphone-ul nu este gros datorita acestei baterie, ci din contra cei de la Xiaomi au reusit sa integreze aceasta baterie intr-un telefon ce masoara 8.5 mm in grosime.

Voi reveni in curand cu un review detaliat al acestui smartphone, pana atunci va invit sa imi recomandati pentru teste si alte produse de pe QuickMobile.ro .

1 comment

Add yours
  1. 1
    Cristian

    Abia astept un review detaliat a acestui produs. Cei de la Xiaomi fac o treba foarte buna, intr-un timp foarte scurt au ajuns sa fie asa de cunoscuti, incat altii nu reusesc in ani de zile. Produse bune, preturi mici, calitate mare – asta inseamna produsele celor de la Xiaomi.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord