Review: ASUS Zenfone Selfie

Review: ASUS Zenfone Selfie


Asus Zenfone Selfie este un gadget destinat atat pasionatilor de fotografii cat si celor care doresc sa descarce cele mai noi aplicatii de pe Google Play, este un smartphone foarte dotat si accesibil, are un pret de aproximativ 1200-1300 de lei. Are un design  robust, marginile sunt rotunjite astfel incat telefonul este foarte usor de tinut in mana. Telefonul este de tip dual-SIM şi permite conexiuni de date 3G de până la 42 Mbps şi 4G de până la 150 Mbps, pe lângă uzualul Wi-Fi. Conectivitatea este completată de bluetooth, GPS cu Glonass şi NFC.

Dimensiunile lui Zenfone Selfie sunt relativ mari: iar acest lucru face ca telefonul să fie dificil de utilizat cu o singură mână. Pe parte din fata cel mai important element este camera de 13 MPx, o camera ce realizeaza fotografii superbe. Ecranul are diagonala de 5.5inch este Full-hd sub ecran gasim 3 butoane: butonul de intoarcere, butonul home si aplicatii recente. Zenfone Selfie utilizează sistemul de operare Android 5.0.2 Lollipop acompaniat de interfaţa proprietară ZenUI.

Pe spate avem camera foto tot de 13 mpx, la fel ca cea frontala, este insotita de un blit si are autofocus laser si înregistrează clipuri video cu o rezoluţie maximă de 1080p, suficient de mare pentru utilizatorii obişnuiţi. Sub camera se afla butoanele pentru volum, ele pot fi folosite ca declansator atunci cand vine vorba despre selfie-uri. Sub sigla Asus se afla difuzorul care in opinia mea este foarte ok din punct de vedere al sunetului.

In partea de jos avem mufa micro-usb iar in partea de sus avem jackul de 3.5 mm si butonul pentru pornirea, stingerea telefonului sau pentru aprinderea ecranului. Acest smartphone vine in doua variante. Eu am primit in teste varianta cu 3 gb de ram si un procesor octa-core Qualcomm care ii confera un scor foarte bun in Antutu: 22000.

Avem de a face cu un smartphone extrem de atractiv pentru selfie-uri dar si pentru cei care doresc sa realizeze fotografii de peisaj, este rapid, ruleaza fara probleme ultimele jocuri si aplicatii. Nota pe care o merita in concluzia mea este 9.5. Astept parerile voastre si va las sa vizionati review-ul detaliat al acestui smartphone.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord