Fii cu bun simt atunci cand inchiriezi o masina

Fii cu bun simt atunci cand inchiriezi o masina


Foarte des, cei care vin in tara doar pentru cateva zile, aleg sa opteze pentru masini de inchiriat in Bucuresti din aeroportul Otopeni. Aceasta este o varianta simpla si la indemana oricui. De ce sa platesti taxiuri si alte mijloace de transport, cand inchiriezi o masina si esti total independent. Masinile se pot inchiria si online, pe tot felul de site-uri de profil, site-uri ca fmnrent.ro.

Deseori, cei care ofera servicii de inchiriere se plang de faptul ca cei care inchiriaza nu au grija de masini. Unii pur si simplu sunt total indiferenti si nu apreciaza absolut deloc aceste servicii.
Ca sa te poti considera o persoana cu bun simt, atunci cand inchiriezi o masina, foloseste-o ca si cum ar fi a ta. Mergi cu grija astfel incat sa functioneze la fel de bine cand o inapoiezi. Multi aleg sa inchirieze masini si merg dinadins cu ele pe tot felul de drumuri pentru a le solicita la maxim. Ei bine, nu fi unul dintre ei.

Ca sa fii o persoana cu bun simt, trebuie sa pastrezi curata masina. Sunt frecvent intalnite cazurile in care interiorul se afla intr-o stare jalnica. Daca ar fi masina ta, tot asa ai proceda? Cel mai frumos ar fi ca inainte de a inapoia masina sa o duci la spalatorie pentru a o returna curata, asa cum ai primit-o.

Masinile se inchiriaza cu rezervorul plin si trebuie returnate tot cu rezervorul plin. Problema e ca sunt oameni total lipsiti de orice urma de bun simt si nu fac plinul cu benzina sau motorina, ci cu apa sau alte lichide neindicate. Cand inchiriezi ti se spune clar cu ce anume sa alimentezi. Gandeste-te la faptul ca prejudiciul adus firmei de inchirieri e foarte mare daca pui de exemplu apa in rezervor. Dovedeste ca esti o persoana cu bun simt si alimenteaza asa cum se cuvine.

Ca Romania sa mearga bine trebuie sa fim cinstiti si corecti in orice privinta, inclusiv atunci cand inchiriem o masina. Daca dai dovada de bun simt, bun simt vei primi. Daca vrei servicii de inchiriere cu masini frumoase si bune, pastreaza asa cum se cuvine masina pe care o inchiriezi.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord